Duistere ontwikkeling rond Baby Yoda in 'The Mandalorian' gelekt

Duistere ontwikkeling in 'The Mandalorian' gelekt

Online is er nu een hint verschenen naar wat we komende afleveringen gaan zien rond Baby Yoda.

Bram de Groot, 23 november 2020 om 09:13

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

In de nieuwste aflevering van The Mandalorian zijn er weer heel wat details opgedoken over Baby Yoda. Want waarom wil de slechterik Moff Gideon (Giancarlo Esposito) de kleine Baby Yoda hebben? Nu is er online een hint verschenen naar de gebeurtenissen in de laatste vier afleveringen. Let op: SPOILERS!
Aan het einde van de nieuwste aflevering zien we actrice Katy O'Brian als een Imperial Officer die verslag uitbrengt aan Moff Gideon die erg graag The Child in handen krijgt. En dit lijkt op basis van onderstaand Twitter-bericht ook te gaan gebeuren.

Dikke spoilers voor komende afleveringen!
Het bureau dat O'Brian vertegenwoordigt, kondigde haar aandeel in "Chapter 12: The Siege" aan met onderstaand bericht. Ze zetten er ook de tekst "Yes she got to hang with Baby Yoda" bij. En dat is opvallend aangezien dit niet gebeurt in de 12e aflevering.

Lees ook: Fans roepen om ontslag actrice uit 'The Mandalorian'

Op basis van dit bericht kan dus aangenomen worden dat Moff Gideon de kleine Yoda in handen krijgt, of minimaal het personage van de actrice. Hoe het uitpakt zien we in komende vier afleveringen die nog staan gepland voor seizoen twee.


Bron: RcmManagement

Lees meer over: The Mandalorian, Boba Fett, Dave Filoni, Baby Yoda, Seizoen 2

Populair nieuws