Kunnen de fans van de serie 'GLOW' een afrondende film verwachten?

Hoe groot is de kans op een 'GLOW'-film?

GLOW is een goed bekeken show, maar is wel afgerond. Komt er nu een film?

Bram de Groot, 23 november 2020 om 10:17

In 2017 verscheen het eerste seizoen van GLOW op Netflix en het debuut wordt gezien als een groot succes. De nieuwe seizoenen trokken minder de aandacht en seizoen vier moest het laatste worden. Door corona zag Netflix zich genoodzaakt ook dat seizoen niet te laten verschijnen. Komt er nu wel een film?
In oktober dit jaar werd de stekker uit seizoen vier getrokken en sindsdien zijn er berichten over een afrondende film. Alison Brie ziet dit niet snel gebeuren: "Ik denk zeker dat een film alles kan verbinden. Ik ben wel een beetje pessimistisch over of het gaat gebeuren. Dit gezien wat er dit jaar allemaal is gebeurd en hoe moeilijk het is om iets weer in productie te krijgen met COVID.

Eerdere ervaring met Community-film
[i]"Ik maak ook deel uit van de cast van Community, die al zes jaar probeert om een film op te nemen. Dus ga niet zitten te wachten tot het gebeurt, het kan namelijk even duren,"
aldus Brie.

De actrice mist de serie wel. "Het is absoluut een tegenvaller," voegde ze eraan toe. "Ik ga het spelen met die ongelooflijke vrouwen en Marc Maron en Chris Lowell missen. Maar weet je, we hebben zoveel geluk. We hebben geluk dat we drie, voor mij, perfecte seizoenen van een show hebben gemaakt. Ik hou er zo van en de seizoenen zullen voor altijd op Netflix staan."

Bron: theplaylist

Lees meer over: GLOW, Alison Brie, Netflix, Film

Populair nieuws