search

Ons nieuws van maandag 23 november 2020

Flinke make-over voor 'The Witcher'
Series / Trailer

Flinke make-over voor 'The Witcher'

Grappige promo A Witcher Holiday Slay Ride laat ons nogmaals hoogtepunten uit seizoen 1 zien.

Nee, je ziet hieronder nog geen volledige trailer voor het tweede seizoen van The Witcher, maar wel een promo voor de serie waarin de successhow in het zonnetje wordt gezet vanwege de aankomende feestdagen.

De titel van de promo is A Witcher Holiday Slay Ride en je ziet de opvallende momenten uit het eerste seizoen dat verleden jaar december op Netflix verscheen en veel aandacht creëerde. De beelden hebben een kerstsfeertje gekregen.

A Witcher Holiday Slay Ride
In de beelden zie je in het begin allerlei grappige visuele Kerst-toevoegingen die je in de show zelf uiteraard niet ziet. Vervolgens ontaardt het geheel in flink wat actie!

Lees ook: 'The Witcher'-serie gaat op aanraden van de fans een bijzonder element toevoegen

Uiteraard is de grote vraag wanneer we dan wel een trailer te zien krijgen voor seizoen 2. Het is niet ondenkbaar dat dit tijdens kerst is!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Actrice Emma Corrin pareert kritiek op haar rol in 'The Crown'
Series / Nieuws

Actrice Emma Corrin pareert kritiek op haar rol in 'The Crown'

De actrice vindt de kritiek die ze te verduren krijgt helemaal niet terecht...

Het vierde seizoen van The Crown kan wederom rekenen op heel wat populariteit. Toch zijn er ook enkele kritische noten te horen, vooral aan het adres van actrice Emma Corrin.

Corrin heeft tijdens een bezoek aan de Amerikaanse talkshow de Tamron Hall Show voor het eerste gereageerd op de kritiek die ze te verduren krijgt. De actrice liet zich tijdens het interview onder meer ontglippen dat mensen moeten begrijpen dat niet de volledige serie op harde feiten en gebeurtenissen is gebaseerd. Sterker nog, op een zeker ogenblik tijdens het interview haalde Corrin het volgende aan:

"Het is echt lastig. We moeten de mensen er blijven aan herinneren dat het grootste deel van de reeks gefictionaliseerd is. Veel mensen gaan er nog altijd vanuit dat het merendeel van de reeks is gebaseerd op echt gebeurde feiten of gebeurtenissen. Dat is gewoon niet juist."

Lees ook: 'The Crown' verbindt alle seizoenen op een slimme manier

Verse wonde
De kritiek die ze te verduren heeft gekregen heeft volgens de actrice ook te maken met de vertolking van haar rol als prinses Diana. De actrice heeft aangegeven te begrijpen dat dit personage gevoelig ligt. Ze liet zelfs optekenen dat ze begrijpt dat de wonde wellicht nog gewoon te vers is na alles wat er is gebeurd. Corrin toont dan ook zeker begrip voor mensen die van streek zijn door het vierde seizoen.

Ondanks het feit dat er ook kritiek is krijgt Corrin ook heel wat lof voor haar vertolking van haar rol als prinses Diana. Heb jij nog niets gezien van het vierde seizoen van The Crown en had je graag een voorsmaakje gehad? Dat is mogelijk door het bekijken van de onderstaande trailer!



Lees ook: 'The Crown' seizoen 4 was een flink stuk goedkoper voor Netflix
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De nieuwe familieserie 'Good Trouble' kijken of niet?
Series / Nieuws

De nieuwe familieserie 'Good Trouble' kijken of niet?

Deze gloednieuwe familieserie verschijnt in de maand december op Videoland...

Helemaal nieuw is de serie Good Trouble natuurlijk niet. Ze verscheen reeds begin 2019 op Freeform, maar is vanaf december 2020 nu ook te bekijken bij Videoland.

Wie in het verleden (en wellicht tegenwoordig nog steeds) fan was van de serie The Fosters heeft meteen wat extra's om naar uit te kijken in de komende decembermaand. Vanaf 7 december is namelijk de familieserie Good Trouble te bekijken op Videoland. In de reeks worden de hoofdrollen gespeeld door Cierra Ramirez en Maia Mitchell.

Tweede en derde seizoen
Het bleef voor Good Trouble niet bij één seizoen alleen. Ondanks het feit dat de kijkcijfers een beetje tegenvielen bleef Freeform toch geloven in het potentieel van de serie. Het tweede seizoen verscheen in de zomer van 2019 in de Verenigde Staten. Het derde seizoen moet daar nog worden uitgezonden en staat gepland voor 2021. Op de gespecialiseerde website IMDB krijgt de familieserie tot dusver in ieder geval een degelijke score van 7,5/10.

Wil jij ook ontdekken hoe het leven van Callie en Mariana er uit is komen te zien nadat ze moesten verhuizen naar Los Angeles? Dan kan je de serie Good Trouble bekijken op Videoland vanaf 7 december 2020!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kunnen de fans van de serie 'GLOW' een afrondende film verwachten?
Series / Nieuws

Kunnen de fans van de serie 'GLOW' een afrondende film verwachten?

GLOW is een goed bekeken show, maar is wel afgerond. Komt er nu een film?

In 2017 verscheen het eerste seizoen van GLOW op Netflix en het debuut wordt gezien als een groot succes. De nieuwe seizoenen trokken minder de aandacht en seizoen vier moest het laatste worden. Door corona zag Netflix zich genoodzaakt ook dat seizoen niet te laten verschijnen. Komt er nu wel een film?

In oktober dit jaar werd de stekker uit seizoen vier getrokken en sindsdien zijn er berichten over een afrondende film. Alison Brie ziet dit niet snel gebeuren: "Ik denk zeker dat een film alles kan verbinden. Ik ben wel een beetje pessimistisch over of het gaat gebeuren. Dit gezien wat er dit jaar allemaal is gebeurd en hoe moeilijk het is om iets weer in productie te krijgen met COVID.

Eerdere ervaring met Community-film
[i]"Ik maak ook deel uit van de cast van Community, die al zes jaar probeert om een film op te nemen. Dus ga niet zitten te wachten tot het gebeurt, het kan namelijk even duren,"
aldus Brie.

De actrice mist de serie wel. "Het is absoluut een tegenvaller," voegde ze eraan toe. "Ik ga het spelen met die ongelooflijke vrouwen en Marc Maron en Chris Lowell missen. Maar weet je, we hebben zoveel geluk. We hebben geluk dat we drie, voor mij, perfecte seizoenen van een show hebben gemaakt. Ik hou er zo van en de seizoenen zullen voor altijd op Netflix staan."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Duistere ontwikkeling rond Baby Yoda in 'The Mandalorian' gelekt
Series / Nieuws

Duistere ontwikkeling rond Baby Yoda in 'The Mandalorian' gelekt

Online is er nu een hint verschenen naar wat we komende afleveringen gaan zien rond Baby Yoda.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de nieuwste aflevering van The Mandalorian zijn er weer heel wat details opgedoken over Baby Yoda. Want waarom wil de slechterik Moff Gideon (Giancarlo Esposito) de kleine Baby Yoda hebben? Nu is er online een hint verschenen naar de gebeurtenissen in de laatste vier afleveringen. Let op: SPOILERS!

Aan het einde van de nieuwste aflevering zien we actrice Katy O'Brian als een Imperial Officer die verslag uitbrengt aan Moff Gideon die erg graag The Child in handen krijgt. En dit lijkt op basis van onderstaand Twitter-bericht ook te gaan gebeuren.

Dikke spoilers voor komende afleveringen!
Het bureau dat O'Brian vertegenwoordigt, kondigde haar aandeel in "Chapter 12: The Siege" aan met onderstaand bericht. Ze zetten er ook de tekst "Yes she got to hang with Baby Yoda" bij. En dat is opvallend aangezien dit niet gebeurt in de 12e aflevering.

Lees ook: Fans roepen om ontslag actrice uit 'The Mandalorian'

Op basis van dit bericht kan dus aangenomen worden dat Moff Gideon de kleine Yoda in handen krijgt, of minimaal het personage van de actrice. Hoe het uitpakt zien we in komende vier afleveringen die nog staan gepland voor seizoen twee.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvallend eerbetoon gespot in 'The Mandalorian'
Series / Foto's

Opvallend eerbetoon gespot in 'The Mandalorian'

In de nieuwste aflevering van The Mandalorian een mooie knipoog naar een personage uit seizoen 1.

In de eerste aflevering van seizoen één van The Mandalorian ontmoetten we niet alleen Mando en The Child, maar ook de droid IG-11 die werd ingesproken door acteur / regisseur Taika Waititi. In de nieuwste aflevering keert hij terug.

Uiteraard niet in actie aangezien de robot het avontuur in het eerste seizoen niet in één stuk afrondt. In de vierde aflevering "Chapter 12: The Siege" keert hij terug als standbeeld op de planeet Nevarro, waar hij klaarblijkelijk wordt geëerd om zijn heldendaden.

Eerbetoon aan IG-11
Online duikt nu onderstaand beeld op waarop het standbeeld van IG-11 te zien is. Overigens zien we op de foto ook Gina Carano als Cara Dune en Carl Weathers als Greef Karga.

Lees ook: Krijgt 'The Mandalorian' een spin-off rond deze Mandalorian?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe details over spin-off 'The Mandalorian' op Disney+
Series / Nieuws

Nieuwe details over spin-off 'The Mandalorian' op Disney+

Er zijn steeds meer geluiden dat er een spin-off van The Mandalorian komt. Wordt dit een Boba Fett-prequelserie?

Eén van de succesnummers op Disney+ moeten de series in het Star Wars-universum worden. Uiteraard is er nu al The Mandalorian maar er moeten veel meer series verschijnen. Nu lijkt er iets meer duidelijk over een spin-off van The Mandalorian.

The Illuminerdi meldt dat er wordt gezocht naar twee personages voor de nog onbekende serie. De eerste wordt "Skad" genoemd en moet "Brits, fit en veerkrachtig zijn. Skad, een trouw lid van een straatgroep, is bereid de autoriteit in twijfel te trekken." Acteur Jordan Bolger (Peaky Blinders, The 100) zou de rol aangeboden hebben gekregen.

De tweede heet "Drash" en zij is onderdeel van dezelfde groep. Zij is "Brits, cool, zelfverzekerd en moet nog wat verfijnder worden. Drash, een trouw lid van een straatgroep, is bereid om de autoriteit in twijfel te trekken." Deze rol zou aangebonden zijn aan Sophie Thatcher (The Exorcist, Chicago Med).

Boba Fett prequel?
De website The Direct komt met een vergelijkbaar bericht en voegde eraan toe dat de Boba Fett zal bevatten en zich voor de gebeurtenissen in The Mandalorian afspeelt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian' bevat fout die nog groter is dan de koffiemok in 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

'The Mandalorian' bevat fout die nog groter is dan de koffiemok in 'Game of Thrones'

The Mandalorian maakt even een behoorlijk pijnlijke fout in de nieuwste aflevering, The Siege.

Als je dacht dat de koffiemok in Game of Thrones een nogal domme productiefout was, dan hebben we er vandaag eentje van de nog hogere categorie voor je. The Mandalorian heeft een crewlid dat helemaal zichtbaar is in de nieuwste aflevering.

In de aflevering The Siege zien we een crewlid op de achtergrond staan. Nadat Din, Greef, Cara en Mythrol in de onderzoeksbasis van het Keizerrijk lopen, komen ze tegenover een groep Stormtroopers te staan. Op die plek ontdekken ze geheime experimenten en wetenschappers die het bewijsmateriaal proberen te verbergen. Tijdens een van de vele shootouts die we zien, zie je een crewlid staan achter Greef.

Lees ook: 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' onthult lot Keizerrijk

Grove fout
De grove fout is te zien op minuut 20, 23 seconden. Links zie je een man met een blauwe spijkerbroek en een grijs t-shirt aan. Hij ziet eruit alsof hij op dat moment zijn best deed om zich te verbergen, maar dat is bepaald niet gelukt. Hij verstopt zich wel, maar de camerahoek was zo dat hij toch te zien is.

Lees ook: Disney+ scoort bizar goed met Star Wars-serie 'The Mandalorian'

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat zo'n fout te zien is, maar het is wel een geinige die waarschijnlijk heel wat mensen bij zal blijven. Hieronder kan je hem zien:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.