De nieuwe familieserie 'Good Trouble' kijken of niet?

Nieuwe familieserie 'Good Trouble' kijken of niet?

Deze gloednieuwe familieserie verschijnt in de maand december op Videoland...

Geoffrey Ketels, 23 november 2020 13:23

Helemaal nieuw is de serie Good Trouble natuurlijk niet. Ze verscheen reeds begin 2019 op Freeform, maar is vanaf december 2020 nu ook te bekijken bij Videoland.
Wie in het verleden (en wellicht tegenwoordig nog steeds) fan was van de serie The Fosters heeft meteen wat extra's om naar uit te kijken in de komende decembermaand. Vanaf 7 december is namelijk de familieserie Good Trouble te bekijken op Videoland. In de reeks worden de hoofdrollen gespeeld door Cierra Ramirez en Maia Mitchell.

Tweede en derde seizoen
Het bleef voor Good Trouble niet bij één seizoen alleen. Ondanks het feit dat de kijkcijfers een beetje tegenvielen bleef Freeform toch geloven in het potentieel van de serie. Het tweede seizoen verscheen in de zomer van 2019 in de Verenigde Staten. Het derde seizoen moet daar nog worden uitgezonden en staat gepland voor 2021. Op de gespecialiseerde website IMDB krijgt de familieserie tot dusver in ieder geval een degelijke score van 7,5/10.

Wil jij ook ontdekken hoe het leven van Callie en Mariana er uit is komen te zien nadat ze moesten verhuizen naar Los Angeles? Dan kan je de serie Good Trouble bekijken op Videoland vanaf 7 december 2020!


Lees meer over: Good Trouble, serie, series, familieserie, familieseries, Freeform, Videoland

Populair nieuws