'The Walking Dead' brengt straks een schokkende conclusie

The Walking Dead brengt straks shocking conclusie

The Walking Dead wordt toch nog best bijzonder straks in het elfde en laatste seizoen.

Jim Pedd, 24 november 2020 om 10:16

The Walking Dead kruipt langzaam richting zijn finale. Met nog dertig afleveringen te gaan, loopt de serie bijna gelijk met de comics. We kregen in de finale van het tiende seizoen al de Commonwealth te zien en leren nu dat er meer van gaat komen.
Volgens chief content officer Scott Gimple zal het elfde seizoen echt volledig anders worden zodra deze bijzonder grote nederzetting van overlevenden bekend is. "Na tien jaar The Walking Dead, zien we nog altijd dat de serie zich ontwikkelt. En dat we nu iets kunnen laten zien dat je nog nooit gezien hebt, is echt fantastisch."

Lees ook: Nieuwe trailer voor extra afleveringen 'The Walking Dead' seizoen 10

Grote groep
En showrunner Angela Kang vertelde ook al hierover: "We hebben en nieuwe groep ontmoet. En die lijkt heel capabel, heel erg goed uitgerust. Dat wordt ons volgende verhaal voor de serie."

Lees ook: Veel onthullingen in 'The Walking Dead' seizoen 10c

Eerder al vertelde Kang dat het elfde seizoen van de serie een "meer stedelijk gevoel" krijgt en terugkeert naar stedelijke omgevingen. Tegelijk is het moeilijk om dat soort dingen te doen in de wereld met corona, en is om die reden besloten om enig uitstel te kiezen met zes extra tussenafleveringen.

Die duiken dieper in de verschillende personages, alvorens we richting de Commonwealth gaan.

Bron: FOX TV

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Seizoen 11, Angela Kang

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws