Deze Disney+-series komen er in rap tempo aan

Deze Disney+-series komen er in rap tempo aan

Disney+ gaat heel snel beginnen met de opnames van twee nieuwe series.

Jim Pedd, 24 november 2020 om 09:11

Vandaag horen we dat Marvel Studios al snel kan beginnen met de opnames van de series Moon Knight en She-Hulk. Die zouden in de loop van maart gaan beginnen en maken een belangrijk onderdeel uit van de plannen voor het Marvel Cinematic Universe.
De series werden in 2019 aangekondigd door Marvel-baas Kevin Feige, tijdens de D23, samen met een serie rond de heldin Ms. Marvel. Details over de drie series zijn nog spaarzaam naar buiten gebracht, al weten we wel wie de hoofdrollen spelen. Oscar Isaac is Moon Knight, en Tatiana Maslansy is (mits haar ontkenningen onzin blijken) She-hulk. Verder speelt Iman Vellani de rol van Ms. Marvel.

Lees ook: Marvel-serie 'Moon Knight' scoort nog een belangrijke naam

In maart van start
Nu horen we dus dat de opnames eindelijk van start kunnen. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat de camera's voor de serie rond She-Hulk deze zomer zouden beginnen, en die van Moon Knight in november. De coronapandemie zette een streep door die plannen.

Lees ook: Wordt dit Marvels Moon Knight op Disney+?

Maar gelukkig niet door de hele series, die gewoon uit gaan komen, maar dan wel een stuk later dan je wellicht gehoopt en verwacht zou hebben. Waarschijnlijk gaan ze pas in 2022 hun debuut beleven op Disney+.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Marvel Studios, Disney Plus, Moon Knight, She Hulk

Populair nieuws