Veel onthullingen in 'The Walking Dead' seizoen 10c

Veel onthullingen in 'The Walking Dead' S10c

The Walking Dead gaat half februari weer verder op tv-zender AMC.

Jim Pedd, 22 november 2020 om 17:18

Er is een nieuwe synopsis vrijgegeven voor de komende zes nieuwe afleveringen van The Walking Dead. De zes afleveringen spelen zich af in de nasleep van de Whisperer War, waarin we zullen zien hoe onze overlevenden worstelen met trauma's uit het verleden, nieuwe vrienden en vijanden ontmoeten.
Tegelijk zal de serie beginnen met een pad richting het elfde en laatste seizoen, waarin de Commonwealth een belangrijke rol heeft. Showrunner Angela Kang liet al weten dat dit langzaam opgebouwd gaat worden in de zes bonusafleveringen, maar dat het kleinschaligere verhalen zijn.

Lees ook: 'The Walking Dead' brengt mogelijk deze spin-off

Eerste synopsissen
Allereerst hebben we een synopsis voor het volledige seizoen:
Eerder zagen we de val van Alpha en het einde van de Whisperers War. The Kingdom is gevallen. Hilltop bijna helemaal vernietigd, en Alexandria verlaten in voorbereiding op de laatste slag. Onze overlevenden waren in de val gelokt, gescheiden van elkaar. Maar met een bijna zekere dood in het verschiet, werkten ze samen om Beta te vermoorden en de dreiging van de horde te elimineren.

Lees ook: 'The Walking Dead' onthulde al iets over de mysterieuze CRM

In deze zes nieuwe afleveringen zien we dat onze overlevenden proberen de draad weer op te pakken, en de schade die de Whisperers veroorzaakt hebben, te herstellen. De jaren van worsteling wegen op hen, terwijl trauma's uit het verleden weer opkomen, en hun meer kwetsbare kanten blootleggen. Terwijl ze de staat van de mensheid bevragen, evenals de staat van hun collectieve gemeenschap en hun eigen geestelijke gezondheid, moeten ze zoeken naar innerlijke kracht.

Synopssisen en titels
Ook zijn voor de zes extra afleveringen synopsissen vrijgegeven.

S10E17: Home Sweet Home: Maggie is teruggekeerd met een verhaal dat ze nog niet kan delen, zelfs als haar verleden haar inhaalt. Negans veiligheid komt weer in het geding. Daryl en Negan vechten tegen een ongeziene en onbekende bedreiging.

S10E18: Find Me: Een avontuur voor Daryl en Carol gaat mis, als ze een oud hutje tegenkomen. Het brengt Daryl terug naar de jaren waarin hij de groep had verlaten toen Rick verdwenen was.

S10E19: One More: Gabriel en Aaron zoeken naar eten en voorraden om terug te brengen naar Alexandria. Kleine tragedies leiden tot grotere tragedies, terwijl geloof verbroken wordt en optimisme gefragmenteerd raakt, en ze de ultieme test moeten zien te halen.

S10E20: Splinter: Eugene, Ezekiel, Yumiko en Princess worden gevangen en gescheiden. Princess worstelt met herinneringen aan haar traumatische verleden en probeert met behulp van Ezekiel te ontkomen.

S10E21: Diverged: Daryl en Carol komen bij een splitsing in de weg en gaan elk hun eigen pad. Elk in hun eigen overlevingsmodus, waarbij de makkelijkste uitdagingen veel moeilijker worden. Zullen hun individuele reizen het punt zijn dat hun vriendschap kan repareren?

S10E22: Here's Negan: Carol neemt Negan mee op een reis, om de spanningen te minimaliseren. Negan reflecteert op de zaken die hem geleid hebben tot dit punt, en trekt een conclusie over zijn toekomst.

Bron: Cb

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Seizoen 10c

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws