Actrice Emma Corrin pareert kritiek op haar rol in 'The Crown'

Emma Corrin pareert kritiek op rol in 'The Crown'

De actrice vindt de kritiek die ze te verduren krijgt helemaal niet terecht...

Geoffrey Ketels, 23 november 2020 om 14:50

Het vierde seizoen van The Crown kan wederom rekenen op heel wat populariteit. Toch zijn er ook enkele kritische noten te horen, vooral aan het adres van actrice Emma Corrin.
Corrin heeft tijdens een bezoek aan de Amerikaanse talkshow de Tamron Hall Show voor het eerste gereageerd op de kritiek die ze te verduren krijgt. De actrice liet zich tijdens het interview onder meer ontglippen dat mensen moeten begrijpen dat niet de volledige serie op harde feiten en gebeurtenissen is gebaseerd. Sterker nog, op een zeker ogenblik tijdens het interview haalde Corrin het volgende aan:

"Het is echt lastig. We moeten de mensen er blijven aan herinneren dat het grootste deel van de reeks gefictionaliseerd is. Veel mensen gaan er nog altijd vanuit dat het merendeel van de reeks is gebaseerd op echt gebeurde feiten of gebeurtenissen. Dat is gewoon niet juist."

Lees ook: 'The Crown' verbindt alle seizoenen op een slimme manier

Verse wonde
De kritiek die ze te verduren heeft gekregen heeft volgens de actrice ook te maken met de vertolking van haar rol als prinses Diana. De actrice heeft aangegeven te begrijpen dat dit personage gevoelig ligt. Ze liet zelfs optekenen dat ze begrijpt dat de wonde wellicht nog gewoon te vers is na alles wat er is gebeurd. Corrin toont dan ook zeker begrip voor mensen die van streek zijn door het vierde seizoen.

Ondanks het feit dat er ook kritiek is krijgt Corrin ook heel wat lof voor haar vertolking van haar rol als prinses Diana. Heb jij nog niets gezien van het vierde seizoen van The Crown en had je graag een voorsmaakje gehad? Dat is mogelijk door het bekijken van de onderstaande trailer!


Lees ook: 'The Crown' seizoen 4 was een flink stuk goedkoper voor Netflix

Lees meer over: The Crown, serie, series, Netflix, Emma Corrin

Populair nieuws