Goed nieuws voor de fans van de komedieserie 'Entourage'

Successerie 'Entourage' keert mogelijk terug

'Entourage'-bedenker overweegt een terugkeer van de zeer vermakelijke komedie.

Bram de Groot, 25 november 2020 om 14:35

Alweer vijf jaar geleden verscheen de film Entourage, die volgde op de succesvolle HBO-serie met acht seizoenen die werden uitgezonden van 2004 tot en met 2011. Nu lijkt een terugkeer in de lucht te hangen!
Volgens Kevin Dillon, die in de serie en film te zien is als Johnny "Drama" Chase, overweegt Entourage-bedenker Doug Ellin een revival van Entourage. Tegenover Comingsoon.net zei de acteur het volgende:

"Is dat niet gewoon een geweldige show voor een pandemie. Hij en ik gaan de volgende aflevering van onze podcast Victory the Podcast opnemen, samen met Kevin Connolly. Ik praat al maanden met Doug en onlangs zij hij: 'Ik ga nadenken over een reboot of revival'.''

Lees ook: De sexy vrouwen uit Entourage

Vincent Chase & gang
In Entourage zien we hoe de fictieve acteur Vincent Chase een doorbraak heeft in Hollywood. En hij krijgt ook nog eens de hoofdrol in Aquaman, de nieuwste film van James Cameron. Maar die plotselinge roem brengt ook problemen met zich mee. Hij wordt bijgestaan door zijn vrienden Eric Murphy, Turtle en Johnny Chase. En ook door zijn gehaaide agent Ari Gold.

Bron: Comingsoon.net

Lees meer over: Kevin Connolly, Kevin Dillon, Entourage, HBO

Informatie over de serie: Entourage

Populair nieuws