'Baby Yoda' lijkt zo lief maar hij gaat ontiegelijke krachten laten zien in 'The Mandalorian'

Krachten Baby Yoda zichtbaarder 'The Mandalorian'

Beetje bij beetje krijgen we meer van de Force-krachten van Baby Yoda te zien.

Bram de Groot, 25 november 2020 om 14:36

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Child in The Mandalorian zou zomaar eens net zo sterk kunnen zijn als de echte Yoda. In de Disney+ serie zagen we Baby Yoda al een paar keer zijn krachten gebruiken en de meest recente aflevering verklapte dat hij tot meer in staat is. Let op: SPOILERS!!!
In de aflevering "Chapter 12: The Siege" die afgelopen vrijdag online kwam zagen we Baby Yoda zijn krachten opnieuw gebruiken. Hij wist een pakje koekjes te stelen van een tijdelijk klasgenootje. Dat was waarschijnlijk een klein kunstje voor de kleine Yoda.

Lees ook: Duistere ontwikkeling rond Baby Yoda in 'The Mandalorian' gelekt

Bloed van Baby Yoda: Midi-chlorians
Richting het einde van de aflevering wordt duidelijk dat het bloed van The Child datgene is wat Moff Gideon wil hebben. Hij kan dit gebruiken voor experimenten, om zo een nieuw soort Storm Trooper te maken. Opvallend is dat de volgende tekst wordt uitgesproken: "I highly doubt we'll find a donor with a higher M-count."

Lees ook: Opvallend eerbetoon gespot in 'The Mandalorian'

En met die "M-count" wordt overduidelijk gesproken over de hoeveelheid Midi-chlorians in het bloed zit. En dat is een mooie verwijzing naar een van de zwakste onderdelen uit de franchise. De kans is groot dat Baby Yoda later in seizoen twee (of daarna) aanspraak doet op die Midi-chlorians.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Mandalorian, Boba Fett, Dave Filoni, Baby Yoda, Seizoen 2

Populair nieuws