search

Ons nieuws van woensdag 25 november 2020

Zit deze bloedmooie actrice straks in Star Wars-serie 'Obi-Wan'?
Series / Nieuws

Zit deze bloedmooie actrice straks in Star Wars-serie 'Obi-Wan'?

De Obi-Wan Kenobi serie avn Disney+ hoopt op de komst van Naomi Scott.

In de Star Wars-serie Obi-Wan Kenobi die in 2021 of 2022 op Disney+ moet verschijnen speelt Ewan McGregor opnieuw de rol van het titelpersonage. Nu is de vraag welke andere acteurs naast hem te zien zullen zijn. Een eerste naam is nu gevallen.

Volgens The Illuminerdi zou actrice Naomi Scott, bekend uit films als Aladdin en Charlie's Angels, een rol aangeboden hebben gekregen. Volgens de site zou Lucasfilm op zoek zijn naar een vrouwelijk hoofdpersonage met de naam Riley (aka Eve).

Daarnaast wordt er gezocht naar personages met de namen Tia en Harold. Alle drie de personages zouden jonger (20 - 30 jaar) zijn. Een vierde personage is wat ouder (40+) en heet Bella. Andere actrices die worden genoemd voor rollen zijn Thuso Mbedu en Anula Navlekar.

Opnames Obi-Wan Kenobi
Naar verluidt zouden de opnames voor Obi-Wan Kenobi al vroeg in 2021 moeten gaan starten. De kans is dus groot dat we komende periode meer te weten komen over het vermoedelijk eenmalige seizoen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Baby Yoda's favoriete snack nu ook écht verkrijgbaar
Series / Nieuws

Baby Yoda's favoriete snack nu ook écht verkrijgbaar

Baby Yoda is een grappig ventje, maar ook een enorme vreetzak!

Star Wars is altijd goed geweest voor enorme hoeveelheden merchandise, en Disney+-serie The Mandalorian is geen uitzondering op die regel. Het is dan ook geen verrassing dat zelfs het eten dat Baby Yoda nuttigt mogelijkheden biedt om geld te verdienen!

Lees ook: Duistere ontwikkeling rond Baby Yoda in 'The Mandalorian' gelekt

In de nieuwste afleveringen zien we Baby Yoda een doos vol macarons jatten van een leerling in Nevarro. De kleine veelvraat verorbert de lekkernijen alsof hij dagen niet heeft gegeten, om ze aan het eind van de aflevering weer uit te spugen... De speciale Mandalorian-macarons van Williams Sonoma kunnen nu ook gekocht worden (voor een luttele 50 dollar plus verzendkosten...), maar lijken nog niet voor verkoop beschikbaar te zijn buiten Europa. Er zullen ongetwijfeld Star Wars-fans zijn die hiervoor een omweg weten te vinden!

Lees ook: 'The Mandalorian' bevat fout die nog groter is dan de koffiemok in 'Game of Thrones'

Om van te watertanden
De macarons worden als volgt omschreven:

Geïnspireerd door een grappig moment waarin een Nevarro-leerling zijn lekkernijen deelt met de Child, brengen we deze Franse stijl amandel-macarons uit. De Nevarro Nummiesâ„¢ zijn gevuld met een rijke, romige vanille-vulling.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jeremy Renner in elkaar geslagen op foto Marvel-serie 'Hawkeye'
Series / Foto's

Jeremy Renner in elkaar geslagen op foto Marvel-serie 'Hawkeye'

Jeremy Renner deelt eerste foto vanaf de set van de Marvel-serie Hawkeye.

In 2021 kunnen we waarschijnlijk heel wat Marvel-series op Disney+ verwachten. In januari 2021 verschijnt WandaVision, de opnames voor The Falcon and the Winter Soldier zijn afgerond en ook Loki is bijna opgenomen. Deze maand is de productie gestart voor Ms. Marvel én Hawkeye.

Met de werktitel Anchor Point startte de opnames in de Trilith Studios in Atlanta, Georgia, en deze worden geleid door regisseurs Bert & Bertie en Rhys Thomas. Uiteraard speelt Jeremy Renner opnieuw de rol als Clint Barton / Hawkeye.

Lees ook: Gerucht: Hawkeye raakt doof in zijn Marvel-serie

Eerste foto van gehavende Hawkeye
Via Instagram deelde acteur Jeremy Renner onderstaande eerste foto waarop hij er flink gehavend uitziet. Hij lijkt zelfs in elkaar geslagen of iets dergelijks. Opvallend aan de situatie is, is dat we nog steeds niet weten welke actrice de rol van Kate Bishop speelt. Nog altijd hopen fans dat Hailee Steinfeld het zal doen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Weer wat meer bekend over Netflix-hitserie 'The Umbrella Academy' seizoen 3
Series / Nieuws

Weer wat meer bekend over Netflix-hitserie 'The Umbrella Academy' seizoen 3

Het is een van de grootste hits op Netflix: de serie The Umbrella Academy.

De opnames van Netflix-hitserie The Umbrella Academy gaan begin 2021 van start. In het kader daarvan is nu al de titel van de eerste aflevering bekend geworden. En die hint op het verhaal van de aflevering.

Het tweede seizoen van The Umbrella Academy kwam in de zomer van 2020 uit. De finale eindigde met een grote cliffhanger: de groep wist terug te keren naar het heden, maar de tijdlijn was fors veranderd. Ben en hun adoptievader Reginald, leefden ineens weer. En de Umbrella Academy bestond niet meer en was de Sparrow Academy geworden.

Lees ook: Netflix hitserie 'The Umbrella Academy' krijgt een derde seizoen

Meet the Family
Bedenker en maker Steve Blackman geeft kijkers nu vast een idee van wat ze mogen verwachten. De eerste titel is Meet the Family, wat betekent dat we vermoedelijk een en ander gaan zien van de ontmoeting tussen de Sparrow Academy en de Umbrella Academy.

Lees ook: Erg goed nieuws voor 'The Umbrella Academy'

Dat betekent dat de interacties tussen de twee scholen nog leuk gaan worden, gezien de spanningen waar al naar gehint werd in de finale van het tweede seizoen.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-ster Jason Momoa had een opmerkelijk dieet als Khal Drogo
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-ster Jason Momoa had een opmerkelijk dieet als Khal Drogo

Jason at flink wat pizza om zijn spierbundels van de nodige brandstof te voorzien...

Jason Momoa was ontzettend gespierd in Game of Thrones, waarin hij te zien was als Khal Drogo. Maar wat zou hij gedaan hebben om flink aan te komen en heel wat spieren aan te kunnen groeien?

De acteur speelde gedurende één seizoen de rol van Khal Drogo, en keerde later terug in een kleine cameo. Maar hoe zorgde hij voor een sixpack en zijn grote spierbundels?

Lees ook: Huh? 'Game of Thrones'-ster diep in de schulden na de HBO-hit

Heel veel pizza
"Sommige mensen zijn genetisch gewoon gespierd en hebben een sixpack en ik heb dat niet. Ik heb gewoonlijk geen sixpack en het is altijd een beetje mijn aartsvijand geweest. Ik heb altijd een solide fourpack en soms zelfs een twopack en het gaat eigenlijk altijd om wat je eet. Dat maakt het zo uitdagend."

Lees ook: Acteur walgt van verkrachtingsscène in 'Game of Thrones'

Daarvoor at de acteur dus flink wat pizza, wat hem hielp om op gewicht te komen en dus ook te blijven. Wat wel moet, want hij is in heel wat films met een flinke sixpack te zien!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grote verrassingen in 'Star Trek: Discovery' seizoen 3 door nieuwe bondgenoten
Series / Nieuws

Grote verrassingen in 'Star Trek: Discovery' seizoen 3 door nieuwe bondgenoten

Het derde seizoen van Star Trek: Discovery is echt veel anders dan we verwacht hadden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een van de oude vijanden van de United Federation of Planets, is tegenwoordig een bondgenoot. Star Trek: Discovery speelt zich tegenwoordig 930 jaar in de toekomst af, in de 32ste eeuw. Veel is veranderd en dan hebben we het echt niet alleen over The Burn.

Tijdens de nieuwste aflevering van Discovery leerden we namelijk dat de Cardassian Union onderdeel uitmaakt van de Federation. Dat terwijl er eeuwenlang oorlog heerste tussen Cardassia en de Federation, totdat de strijd met de Dominion losbrak en Cardassia op het laatst van kant wisselde.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' doet onthutsende onthulling

Nauwelijks overleefd
De planeet Cardassia-Prime betaalde destijds een enorm hoge prijs voor de switch. De Dominion bombardeerde de planeet en doodde daarbij meer dan een miljard Cardassians. De toekomst van de soort werd daarmee onzeker. Nu blijkt dat men overleefd heeft en een soort bondgenootschap met de Federation heeft gesloten.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' wijzigt het canon weer eens

In de nieuwste aflevering ontmoeten een rits Starfleet-officieren elkaar in het geheime hoofdkwartier. Daar horen we via Admiral Vance ook iets over een Starfleet-officier die een Cardassian is. Wat de precieze staat van hun planeet is, weten we dus nog niet, maar wel is duidelijk dat er een band bestaat.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het Arrowverse kijken? Doe het dan in deze volgorde
Series / Nieuws

Het Arrowverse kijken? Doe het dan in deze volgorde

Het Arrowverse telt vijf series, dus het is niet makkelijk om te weten in welke volgorde je de boel moet kijken.

Op de Netflix telt het Arrowverse vijf series en 548 afleveringen: Arrow, The Flash, Supergirl, DC's Legends of Tomorrow en Black Lightning. Dat maakt het voor nieuwkomers bepaald niet gemakkelijk om doorheen te komen. Gelukkig is er nu een handleiding om je te helpen.

Het hele Arrowverse telt nu, als je uitgaat van zo'n 42 minuten per aflevering, maar liefst 23.016 minuten. Dat is 383,6 uur, ofwel net geen 16 volledige dagen. Kijk je bijvoorbeeld vijf dagen per week twee uur per keer, dan zou je 38 weken nodig hebben om alles te zien wat er nu al is.

Lees ook: 'The Flash' brengt deze oude bekende terug

Hoe moet je 't kijken
Gelukkig hebben we nu wat meer tijd dan anders. Het coronavirus legt voorlopig het sociale leven nog deels stil en zal dat blijven doen. Er is dus misschien geen beter moment om met het Arrowverse te beginnen dan nu.

Lees ook: Heeft het Arrowverse dit jaar wel een crossover nodig?

What's On Netflix heeft een compleet overzicht gemaakt die alle series aan elkaar koppelt. De website heeft ook meteen alles op volgorde gezet, wat betekent dat je op een gegeven moment vijf series door elkaar zal gaan kijken. Benieuwd naar het overzicht?

Check het dan hier, op What's On Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans van 'Suits' moeten nog even wachten op de laatste afleveringen seizoen 8
Series / Nieuws

Fans van 'Suits' moeten nog even wachten op de laatste afleveringen seizoen 8

Je zal toch nog even moeten wachten op de ontknoping van het achtste seizoen want dat is pas in 2021.

We hadden er stiekem misschien toch nog een beetje op gehoopt, maar de laatste afleveringen van het achtste seizoen van Suits zullen dan toch niet meer dit jaar op Netflix verschijnen...

Inmiddels is het negende en laatste seizoen in de Verenigde Staten al lang en breed uitgezonden. Voor heel wat fans die niet meer konden wachten op het einde van de reeks is het inmiddels dan ook reeds duidelijk hoe de serie is afgelopen. Wij zitten in Europa helaas nog steeds te wachten op het verschijnen van de laatste afleveringen van seizoen 8 van Suits op Netflix.

2021
Heel wat fans hadden de hoop nog gekoesterd om die laatste afleveringen van het achtste seizoen nog ergens tegen het jaareinde te kunnen bekijken op Netflix, maar dat lijkt nu helaas toch geen waarheid te zullen worden. Netflix heeft immers bekend gemaakt dat de laatste afleveringen van het achtste seizoen pas in januari 2021 online zullen komen. De exacte releasedatum is 23 januari 2021.

Ondanks het feit dat het dus nog even wachten is op de finale afleveringen van het achtste seizoen van Suits hebben de fans alvast wel iets moois om naar uit te kunnen kijken aan de start van het jaar 2021.

Lees ook: Dit was de zeer opvallende bijnaam van Meghan Markle in 'Suits'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Darth Vader'-achtige poster 'The Mandalorian' is übercool
Series / Posters

'Darth Vader'-achtige poster 'The Mandalorian' is übercool

De schurk Moff Gideon zagen we in de meest recente aflevering in een gaaf kostuum. Nu is er een poster.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De grote schurk uit The Mandalorian is Moff Gideon, de rol van The Boys-acteur Giancarlo Esposito. Dit maakte seizoen 1 al duidelijk. In de laatste twee afleveringen van seizoen 2 was hij al even te zien en waarschijnlijk krijgt hij in de resterende vier episodes een groter aandeel. Let op: SPOILERS!!!

Gelet op het einde van "Chapter 12: The Siege" wordt in die aflevering duidelijk dat de duistere Moff Gideon de jacht op Mando en Baby Yoda steviger inzet. Hij heeft Baby Yoda namelijk nodig voor zijn bloed dat hij wil gebruiken voor experimenten op nieuwe Storm Troopers.

Lees ook: Duistere ontwikkeling rond Baby Yoda in 'The Mandalorian' gelekt

Gave Darth Vader-achtige poster
Hieronder zie je niet alleen een foto van Esposito's Moff Gideon, maar ook een poster. Hierop is zijn harnas goed te zien en deze verwijst overduidelijk naar de Star Wars-opperschurk Darth Vader, compleet met een uitgebreide borstplaat en een cape. Aankomende vrijdag gaan we verder!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Vampire Diaries'-ster te zien in 'Riverdale' seizoen 5?
Series / Nieuws

'The Vampire Diaries'-ster te zien in 'Riverdale' seizoen 5?

Er zou zomaar eens een erg bekende naam toegevoegd kunnen worden aan het vijfde seizoen van 'Riverdale'...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na het vroegtijdig moeten stoppen van de opnames voor het vierde seizoen van Riverdale kijken fans stevig uit naar de komst van het vijfde deel van de reeks.... en daar komt nu mogelijks nog een extra reden bij!

Dat het vijfde seizoen van Riverdale weer heel wat moois voor ons in petto zal hebben lijkt vast te staan. Nu is er echter voor fans nog een extra reden om uit te kijken naar het vervolg. Niemand minder dan actrice Nina Dobrev (The Vampire Diaries) zou namelijk zomaar haar opwachting kunnen maken.

Lees ook: Zo blikt 'Riverdale' haar kusscènes in tijdens Coronatijden

Nieuwe relaties
Eerder werd reeds bekend gemaakt dat het vijfde seizoen van Riverdale een significante sprong in de tijd zal maken. Dit zorgt er voor dat de personages volwassen zijn geworden en ook nieuwe relaties hebben. Dit geldt niet alleen voor Veronica, maar ook voor Jughead. Deze laatste zou een relatie hebben met Jessica... en net die rol zou gespeeld worden door Nina Dobrev.

Zekerheid over bovenstaande bestaat er nog niet, maar het was de bekende actrice zelf die er naar heeft gehint door een foto te plaatsen op haar Instagram. Bovendien speelde Dobrev eerder al een cruciale rol in een driehoeksverhouding waardoor ze de gedoodverfde favoriet lijkt voor de rol van Jessica in Riverdale.

De eerste aflevering van het vijfde seizoen zou als alles goed gaat op 21 januari 2021 op streamingdienst Netflix moeten verschijnen.

Lees ook: Nieuwe seizoen 'Riverdale' staat binnenkort op Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Baby Yoda' lijkt zo lief maar hij gaat ontiegelijke krachten laten zien in  'The Mandalorian'
Series / Nieuws

'Baby Yoda' lijkt zo lief maar hij gaat ontiegelijke krachten laten zien in 'The Mandalorian'

Beetje bij beetje krijgen we meer van de Force-krachten van Baby Yoda te zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Child in The Mandalorian zou zomaar eens net zo sterk kunnen zijn als de echte Yoda. In de Disney+ serie zagen we Baby Yoda al een paar keer zijn krachten gebruiken en de meest recente aflevering verklapte dat hij tot meer in staat is. Let op: SPOILERS!!!

In de aflevering "Chapter 12: The Siege" die afgelopen vrijdag online kwam zagen we Baby Yoda zijn krachten opnieuw gebruiken. Hij wist een pakje koekjes te stelen van een tijdelijk klasgenootje. Dat was waarschijnlijk een klein kunstje voor de kleine Yoda.

Lees ook: Duistere ontwikkeling rond Baby Yoda in 'The Mandalorian' gelekt

Bloed van Baby Yoda: Midi-chlorians
Richting het einde van de aflevering wordt duidelijk dat het bloed van The Child datgene is wat Moff Gideon wil hebben. Hij kan dit gebruiken voor experimenten, om zo een nieuw soort Storm Trooper te maken. Opvallend is dat de volgende tekst wordt uitgesproken: "I highly doubt we'll find a donor with a higher M-count."

Lees ook: Opvallend eerbetoon gespot in 'The Mandalorian'

En met die "M-count" wordt overduidelijk gesproken over de hoeveelheid Midi-chlorians in het bloed zit. En dat is een mooie verwijzing naar een van de zwakste onderdelen uit de franchise. De kans is groot dat Baby Yoda later in seizoen twee (of daarna) aanspraak doet op die Midi-chlorians.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Goed nieuws voor de fans van de komedieserie 'Entourage'
Series / Nieuws

Goed nieuws voor de fans van de komedieserie 'Entourage'

'Entourage'-bedenker overweegt een terugkeer van de zeer vermakelijke komedie.

Alweer vijf jaar geleden verscheen de film Entourage, die volgde op de succesvolle HBO-serie met acht seizoenen die werden uitgezonden van 2004 tot en met 2011. Nu lijkt een terugkeer in de lucht te hangen!

Volgens Kevin Dillon, die in de serie en film te zien is als Johnny "Drama" Chase, overweegt Entourage-bedenker Doug Ellin een revival van Entourage. Tegenover Comingsoon.net zei de acteur het volgende:

"Is dat niet gewoon een geweldige show voor een pandemie. Hij en ik gaan de volgende aflevering van onze podcast Victory the Podcast opnemen, samen met Kevin Connolly. Ik praat al maanden met Doug en onlangs zij hij: 'Ik ga nadenken over een reboot of revival'.''

Lees ook: De sexy vrouwen uit Entourage

Vincent Chase & gang
In Entourage zien we hoe de fictieve acteur Vincent Chase een doorbraak heeft in Hollywood. En hij krijgt ook nog eens de hoofdrol in Aquaman, de nieuwste film van James Cameron. Maar die plotselinge roem brengt ook problemen met zich mee. Hij wordt bijgestaan door zijn vrienden Eric Murphy, Turtle en Johnny Chase. En ook door zijn gehaaide agent Ari Gold.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bejubelde Netflix-serie 'The Queen's Gambit' verbreekt wéér een record
Series / Nieuws

Bejubelde Netflix-serie 'The Queen's Gambit' verbreekt wéér een record

De kritisch bejubelde serie bereikt mijlpaal na mijlpaal voor Netflix.

The Queen's Gambit, Scott Franks Netflix-serie over een formidabele schaakspeler, is nu officieel de best bekeken miniserie ooit op de streamingdienst.

Lees ook: Wow: Deze miniserie van Netflix scoort wel heel goed

62(!) miljoen accounts hebben de serie met Anya Taylor-Joy in de laatste 28 dagen aangeklikt. Dat wil concreet zeggen dat deze 62 miljoen accounts minimaal 2 minuten van de serie hebben gekeken. De enige serie die in dezelfde tijdspanne nog beter scoorde was docu-serie Tiger King met 64 miljoen 'kliks'. The Queen's Gambit bereikte in 92 landen de top 10 en belandde in 63 landen de nummer 1-positie.

Schaken weer immens populair
De serie bereikte ook Nielsens streaming top 10 én, zeker noemenswaardig, zorgde voor een enorme stijging in de verkoop van schaaksets- en borden. Op eBay steeg de verkoop met 215% en fabrikant Goliath Games zag de omzet met ruim 1000% stijgen volgens Vanity Fair.

Lees ook: Nieuw op Netflix: Een verslaafd weesmeisje met een onmogelijke droom in 'The Queen's Gambit'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe trailer voor extra afleveringen 'The Walking Dead' seizoen 10
Series / Nieuws

Nieuwe trailer voor extra afleveringen 'The Walking Dead' seizoen 10

Een veelbelovende blik op de afleveringen die ons te wachten staan.

Het tiende seizoen van The Walking Dead wordt begin volgend jaar met zes afleveringen uitgebreid, omdat fans langer dan verwacht moeten wachten op de finale van seizoen 10 en het begin van seizoen 11. Op 28 februari zal de eerste van deze nieuwe afleveringen worden uitgezonden door AMC.

Lees ook: 'The Walking Dead' keert snel terug mét 'Terminator 2'-ster

AMC heeft nu een eerste teaser vrijgegeven, waarin we zien wat ons te wachten staat in de nieuwe afleveringen. Zo krijgen we een blik op de overlevenden van de ruwe Whisperer War, die eindige met de dood van Alpha en Beta. Daarnaast zien we bekende gezichten zoals die van Daryl (Norman Reedus), Carol (Melissa McBride), Negan (Jeffrey Dean Morgan) en Maggie (Lauren Cohan).

Maggie vs. Negan
De beelden bevatten ook een reeks nieuwe gezichten, waaronder de gemaskerde Elijah (Okea Eme-Akwari) en Mays (Robert Patrick). De bonusafleveringen zijn vooral bijzonder omdat we gaan zien hoe de onlangs teruggekeerde Maggie de voormalige bad guy Negan confronteert.



Lees ook: 'The Walking Dead' onthulde al iets over de mysterieuze CRM
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.