Fans van 'Suits' moeten nog even wachten op de laatste afleveringen seizoen 8

Laatste afleveringen 'Suits' S8 pas voor 2021

Je zal toch nog even moeten wachten op de ontknoping van het achtste seizoen want dat is pas in 2021.

Geoffrey Ketels, 25 november 2020 om 14:40

We hadden er stiekem misschien toch nog een beetje op gehoopt, maar de laatste afleveringen van het achtste seizoen van Suits zullen dan toch niet meer dit jaar op Netflix verschijnen...
Inmiddels is het negende en laatste seizoen in de Verenigde Staten al lang en breed uitgezonden. Voor heel wat fans die niet meer konden wachten op het einde van de reeks is het inmiddels dan ook reeds duidelijk hoe de serie is afgelopen. Wij zitten in Europa helaas nog steeds te wachten op het verschijnen van de laatste afleveringen van seizoen 8 van Suits op Netflix.

2021
Heel wat fans hadden de hoop nog gekoesterd om die laatste afleveringen van het achtste seizoen nog ergens tegen het jaareinde te kunnen bekijken op Netflix, maar dat lijkt nu helaas toch geen waarheid te zullen worden. Netflix heeft immers bekend gemaakt dat de laatste afleveringen van het achtste seizoen pas in januari 2021 online zullen komen. De exacte releasedatum is 23 januari 2021.

Ondanks het feit dat het dus nog even wachten is op de finale afleveringen van het achtste seizoen van Suits hebben de fans alvast wel iets moois om naar uit te kunnen kijken aan de start van het jaar 2021.

Lees ook: Dit was de zeer opvallende bijnaam van Meghan Markle in 'Suits'

Lees meer over: Suits, serie, series, Netflix

Informatie over de serie: Suits

Populair nieuws