Het Arrowverse kijken? Doe het dan in deze volgorde

Het Arrowverse kijken doe je in deze volgorde

Het Arrowverse telt vijf series, dus het is niet makkelijk om te weten in welke volgorde je de boel moet kijken.

Jim Pedd, 25 november 2020 om 14:40

Op de Netflix telt het Arrowverse vijf series en 548 afleveringen: Arrow, The Flash, Supergirl, DC’s Legends of Tomorrow en Black Lightning. Dat maakt het voor nieuwkomers bepaald niet gemakkelijk om doorheen te komen. Gelukkig is er nu een handleiding om je te helpen.
Het hele Arrowverse telt nu, als je uitgaat van zo'n 42 minuten per aflevering, maar liefst 23.016 minuten. Dat is 383,6 uur, ofwel net geen 16 volledige dagen. Kijk je bijvoorbeeld vijf dagen per week twee uur per keer, dan zou je 38 weken nodig hebben om alles te zien wat er nu al is.

Lees ook: 'The Flash' brengt deze oude bekende terug

Hoe moet je 't kijken
Gelukkig hebben we nu wat meer tijd dan anders. Het coronavirus legt voorlopig het sociale leven nog deels stil en zal dat blijven doen. Er is dus misschien geen beter moment om met het Arrowverse te beginnen dan nu.

Lees ook: Heeft het Arrowverse dit jaar wel een crossover nodig?

What's On Netflix heeft een compleet overzicht gemaakt die alle series aan elkaar koppelt. De website heeft ook meteen alles op volgorde gezet, wat betekent dat je op een gegeven moment vijf series door elkaar zal gaan kijken. Benieuwd naar het overzicht?

Check het dan hier, op What's On Netflix.

Bron: whats-on-netflix

Lees meer over: Arrowverse, The Flash, Arrow, Supergirl, Legends of Tomorrow, Batwoman, Black Lightning

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws