search
Zo blikt 'Riverdale' haar kusscènes in tijdens Coronatijden

Zo blikt 'Riverdale' haar kusscènes in tijdens Coronatijden

Fans krijgen en een exclusieve blik achter de schermen van 'Riverdale'...

Geoffrey Ketels
Het inblikken van kusscènes vereiste nog nooit eerder zoveel voorbereiding als nu. Dat wordt duidelijk door middel van een filmpje welke door Riverdale-acteur KJ Apa op Instagram werd geplaatst.

De coronacrisis heeft in de tv-wereld heel wat problemen veroorzaakt. Ook op vandaag zijn die problemen nog steeds voelbaar. Riverdale-acteur KJ Apa geeft ons exclusieve blik achter de schermen van de opnames van de populaire Netflix-serie door middel van een video op Instagram. De video maakt duidelijk welk ritueel de acteurs en actrices tegenwoordig moeten ondergaan vooraleer ze een spannende kusscène met elkaar kunnen opnemen.

Lees ook: 'Riverdale' onthult nieuw lot voor Archie

Ontsmettingsmiddel
In de video is te zien hoe KJ Apa, maar ook Camila Mendes hun mond moeten spoelen met ontsmettingsmiddel vooraleer ze elkaar kunnen zoenen. Apa stelde op Instagram dat deze handeling onderdeel is geworden van hun dagelijkse routine. Het is niet bekend of het spoelen van de mond daadwerkelijk werkt tegen het verspreiden van het Coronavirus. Leuke beelden levert het in ieder geval wel op...

De leuke video die KJ Apa deelde is hier op Instagram te bekijken!

Wanneer het nieuwe seizoen van Riverdale precies op Netflix te zien zal zijn is momenteel nog niet bekend.

Lees ook: 'Riverdale'-vrouwen vanaf nu te volgen op TikTok!

Aanbevolen artikelen