Netflix misdaadserie 'Toy Boy' krijgt officieel een tweede seizoen

'Toy Boy' krijgt officieel een tweede seizoen

Het eerste seizoen werd goed bekeken en dus kon een vervolg eigenlijk niet uitblijven...

Geoffrey Ketels, 26 november 2020 om 16:30

Het eerste seizoen van Toy Boy slaagde er in om vriend en vijand te verrassen. Het eerste seizoen bleek meteen vrij populair waardoor het zo goed als vast stond dat er nog een vervolg zou verschijnen.
Dat er een tweede seizoen komt van Toy Boy is inmiddels officieel bevestigd. In eerste instantie verscheen de serie op Antena 3. Opmerkelijk, op die zender was de reeks eigenlijk helemaal geen succes, in tegendeel. Het was pas toen ze op Netflix verscheen dat de kijkcijfers de hoogte in gingen.

Vervolg
Eerder had onder meer actrice Maria Pedraza (die de rol speelt van Triana) reeds laten optekenen dat ze graag nog een vervolg zou zien verschijnen van de reeks. Zij stak ook haar frustratie met betrekking tot Antena 3 niet onder stoelen of banken. De actrice haalde aan dat ze er zelfs geen idee van had dat de reeks het internationaal zo goed deed omdat niemand haar dat ooit had verteld.

Het bleef in ieder geval lange tijd stil met betrekking tot het verschijnen van een mogelijk vervolg voor de reeks. Die stilte is nu echter doorbroken met de bekendmaking dat er een tweede seizoen zal verschijnen. Wanneer dat tweede seizoen er precies aan zal komen is evenwel nog niet bekend.

Heb je het eerste seizoen van Toy Boy nog niet gezien? Dan kan je deze bekijken op streamingdienst Netflix!

Lees meer over: Toy Boy, serie, series, Netflix

Populair nieuws