Dit verschijnt er in december op Amazon Prime Video

Dit verschijnt in december op Amazon Prime Video

Amazon Prime Video voegt deze series nieuw toe in de maand december.

Jim Pedd, 26 november 2020 om 19:17

Netflix is niet de enige streamingdienst die vandaag laat weten wat er allemaal nieuw te verschijnen is. Ook Amazon Prime Video doet een duit in het zakje. Vandaag zetten we op een rij wat je de komende maand mag verwachten.
Sons Of The Soil: Jaipur (4 december): Bollywood-acteur Abhishek Bachchan is de eigenaar van het PKL-team en besluit voor de titel te gaan nadat zijn team er gedurende zes jaar niet in slaagde om te winnen.

The Wilds (11 december): The Wilds volgt een groep tienermeiden met verschillende achtergronden. De meisjes stranden op een verlaten eiland na een vliegtuigcrash en moeten vechten om te overleven. De schipbreukelingen leren steeds meer over elkaar, de geheimen die ze bewaren en de trauma's die ze allemaal hebben doorstaan. Er is echter één twist aan dit spannende drama... deze meisjes zijn niet toevallig op dit eiland terecht gekomen.

The Expanse (16 december): Het vijfde seizoen verschijnt op deze datum. De bemanning van de Rocinante - een illegaal bewaard gevechtsvliegtuig- stuit op een groot complot en een mysterieuze buitenaardse technologie die de machtsbalans en het lot van de mensheid dreigt te verstoren. The Expanse is een realistisch sciencefiction avontuur dat de visie op het pad van de mensheid verkent tegen de achtergrond van het hele universum. De origine van de serie is een combinatie van wetenschap en fictie en het is een diepgaand onderzoek naar de meest kritische, en urgente kwesties van vandaag de dag.

The Grand Tour: A Massive Hunt (18 december): Na hun avonturen in het water van de Mekong komt het trio terug op vier wielen voor hun nieuwste avontuur op de exotische eilanden Reunion en Madagascar. Samen met drie sportauto’s zijn Richard, James en Jeremy in voor een rustige road trip en leuke avonturen. Wanneer ze aankomen in Reunion racen ze op 's werelds duurste stuk asfalt, een bizarre ringweg die is aangelegd in de zee. Maar, een fascinerende uitdaging van de heer Wilman brengt hen over de oceaan naar Madagaskar. Eenmaal hier moeten ze de moeilijkste weg ter wereld trotseren in een aantal van de meest extreem gemodelleerde auto's ooit. Ze moeten hier een van hun zwaarste missies tot nu toe voltooien en het hele avontuur eindigt in een explosieve climax.

Yearly Departed (30 december): Amazon Prime Video zegt vaarwel tegen 2020 met de nieuwe komedie special Yearly Departed, een komische herdenking voor een jaar dat nog steeds niet voorbij is. Van uitvoerend producent Rachel Brosnahan (The Marvelous Mrs. Maisel), die zelf ook in de special zal verschijnen.a De special wordt gehost door multitalent komiek Phoebe Robinson (2 Dope Queens) en Yearly Departed zal deze winter exclusief op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd te zien zijn.

Lees meer over: Amazon Prime Video, Maandoverzicht, The Expanse

Populair nieuws