Makers van 'The Crown' nemen zeer opvallende beslissing voor seizoen 5

Makers van 'The Crown' nemen opvallende beslissing

Actrice Emma Corrin zou ook te zien zijn in het vijfde seizoen van de reeks...

Geoffrey Ketels, 26 november 2020 om 15:24

Het is een vaste traditie bij The Crown om na twee seizoenen volledig van cast te wisselen. Het lijkt er evenwel naar uit te zien dat er voor het vijfde seizoen van de reeks een uitzondering zal worden gemaakt.
Alles wijst er momenteel op dat we nog geen afscheid moeten nemen van actrice Emma Corrin. Zij vertolkt in de serie The Crown de rol van prinses Diana. Een goed ingelichte bron heeft nu aan onder meer The Sun laten weten dat we de actrice ook terug zullen zien in het vijfde seizoen. Deze bron stelde het volgende:

"De perfecte en angstaanjagende manier waarop Corrin de rol vertolkt van de overleden prinses Diana zorgt er voor dat de makers sterk overwegen om haar ook te laten opdraven in het volgende seizoen. In principe is het de bedoeling om na twee seizoenen telkens volledig van cast te veranderen, maar haar sublieme acteerprestaties zullen daar wellicht verandering in brengen".

Game of Thrones acteur
Dat er in het vijfde seizoen ook heel wat nieuwe namen hun intrede zullen maken is inmiddels ook al duidelijk. Zo raakte eerder bijvoorbeeld bekend dat Josh O'Connor, welke de rol speelt van prins Charles, zal worden vervangen door Jonathan Pryce. Hij was eerder natuurlijk ook al te zien in de hitserie van HBO Game of Thrones.

Dat er een vijfde seizoen komt van The Crown wisten we al. Wanneer dat vijfde seizoen precies zal gaan verschijnen is evenwel nog niet bekend.

Lees meer over: The Crown, serie, series, Netflix, Emma Corrin

Populair nieuws