December wordt een mooie maand op Netflix met deze nieuwe series

Netflix komt in december met deze nieuwe topseries

Traditioneel is december een mooie maand op Netflix en dat is dit jaar niet anders.

Jim Pedd, 27 november 2020 om 10:33

Netflix voegt in december weer een hele rits nieuwe series toe. Het hoogtepunt is wat ons betreft op oudejaarsdag, maar er komt natuurlijk ook heel wat anders online. We zetten het zoals gebruikelijk vandaag voor je op een rij.
The Holiday Movies That Made Us (1 december): In deze serie leren we de waargebeurde verhalen achter de meest iconische kerstklassiekers. Dat aan de hand van interviews met mensen die eraan meewerkten, en bij de grootste films krijgen we zelfs een blik achter de schermen.

Tiny Pretty Things (14 december): Als een aanval de sterrenstudent op een elite-balletschool ten val brengt, is haar vervanger iemand die snel moet wennen aan de wereld van leugens en verraad, die ze betreedt.

The Ripper (16 december): Onderzoekers en getuigen praten over de Yorkshire Ripper, een seriemoordenaar die eind jaren zeventig heel wat slachtoffers eiste in het noorden van Engeland.

Home For Christmas (18 december): Het tweede seizoen verschijnt online. We volgen Johanne wederom in december, terwijl ze ware liefde najaagt. Terwijl haar familie en de wereld om haar heen weg dreigen te vallen, moet ze op zoek naar echte liefde.

Bridgerton (25 december): Daphne Bridgerton is de oudste dochter van een machtige familie uit Londen. Ze betreedt de huwelijksmarkte n dus gaan haar ouders op zoek naar een geschikte kandidaat. Ze hoopt tegelijk zelf ook de ware liefde te kunnen vinden.

Chilling Adventures of Sabrina (31 december): Deel 4, het laatste, brengt met acht afleveringen een einde aan de serie. We zien de Eldritch Terrors op Greendale vallen. De heksen moeten de bedreigingen een voor een het hoofd bieden. Terwijl ze de oorlog met behulp van de Fright Club proberen te winnen, weet Nick langzaam weer een plek te veroveren in het hart van Sabrina. Maar is het te laat?

Lees meer over: Netflix, December, maandoverzicht

Populair nieuws