Enorme cameo in 'Star Trek: Discovery'

Star Trek: Discovery heeft grote cameo!

We hebben weer een mooie nieuwe cameo in Star Trek: Discovery, en wat voor één!

Bram de Groot, 27 november 2020 om 17:05

Op CBS All Access is de zevende aflevering van Star Trek: Discovery verschenen en deze heeft de titel Unification III. De ware fan van Star Trek weet dan al voldoende, het is een vervolg op de bekende tweeluik Unification I en Unification II uit Star Trek: The Next Generation. Let op: SPOILERS!!!
In de nieuwste aflevering van Star Trek: Discovery zien we namelijk een cameo van Spock, uiteraard met archiefbeelden van de in 2015 overleden Leonard Nimoy. De serie laat sowieso zien dat Spocks droom is uitgekomen. De planeet Vulcan heet Nevarr waar de Vulcans en Romulans vredig samenwonen in de 32e eeuw.

Clip met Spock
In de aflevering zien we een korte clip met de oude Spock van Nimoy. De komst van Spock werd al even geleden aangekondigd. Snel zal de aflevering ook op Netflix staan.

Lees ook: Razend grote cameo in 'Star Trek: Discovery'

In een andere recente aflevering zat nog cameo van filmmaker David Cronenberg. Uiteraard is het weerzien met Spock uiteraard een nog wel even grotere fanpleaser.

Bron: Comicbook

Lees meer over: Star Trek Discovery, 2020, Sonequa Martin Green, Michelle Yeoh, Marco Polo, Doug Jones, Anthony Rapp, David Cronenberg, Leonard Nimoy

Populair nieuws