Razend grote cameo in 'Star Trek: Discovery'

Razend grote cameo in 'Star Trek: Discovery'

Een heel bekende regisseur heeft een kleine rol in het nieuwe seizoen van Star Trek: Discovery.

Bram de Groot, 17 november 2020 om 21:08

In de Star Trek-series zien we heel wat aparte figuren voorbijkomen en regelmatig zijn er ook (bekende) acteurs en andere filmfiguren die een cameo hebben. Ook in de meest recente aflevering van Star Trek: Discovery was er weer een opvallende cameo.
Niemand minder dan de bejubelde regisseur David Cronenberg dook op. De filmmaker bekend van titels als The Fly, Crash en A History of Violence is te zien als het personage Kovich en de rol zou zomaar meer dan een cameo kunnen zijn.

David Cronenberg als Kovich
Zijn aandeel is volgens de kenners een mogelijke eerste grote hint van de serie Section 31, de spin-off met Michelle Yeoh als Georgiou. Dit omdat zijn personge veel details prijsgeeft over het Mirror Universe en het Terran Empire.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' onthult nieuwe missie Starfleet

Ook maakt hij veel verwijzingen naar het verleden, ook naar situaties uit Star Trek: Enterprise en Star Trek: Deep Space Nine. Sectie 31 is een autonome inlichtingen- en defensieorganisatie die geheime operaties uitvoert voor de Verenigde Federatie van Planeten.

Bron: comicbook

Lees meer over: Star Trek Discovery, 2020, Sonequa Martin Green, Michelle Yeoh, Marco Polo, Doug Jones, Anthony Rapp, David Cronenberg

Populair nieuws