Is Marvel's 'Luke Cage' reeds gevonden?

Is Marvel's Luke Cage reeds gevonden?

Alle Marvel/Netflix-acteurs zouden tijdens de NYCC 2014 onthuld worden.

Jim Pedd, 2 oktober 2014 om 14:28

Marvelfans wachten gespannen op de onthulling van wie de rol van Luke Cage zal spelen in de Netflix-series die het productiehuis op dit moment maakt. De laatste geruchten stellen dat Dulé Hill, die speelde in Psych en West Wing, de rol heeft gekregen. Verder zouden ook Jessica Jones en Iron Fist binnenkort gekozen worden.
Toch moet dit bericht met een flinke korrel zout genomen worden. Hoe het er nu naar uit ziet, moet Luke Cage pas als laatste Netflix/Marvel serie te zien zijn. Desondanks wordt gesteld dat alle acteurs van de vier series tijdens de aankomende New York Comic Con 2014 aangekondigd zouden worden.

Op dit moment is pas één van de series bezig met zijn opnames: Daredevil. Daarin speelt Charlie Cox de hoofdrol. Mogelijk worden tijdens het Daredevil-panel van de Comic-Con, dat op 11 oktober plaatsvindt, de eerste beelden van die serie vertoond.

Bron: Screencrush

Lees meer over: Luke cage, marvel, netflix, dule hill, the west wing, psych, jessica jones, iron fist, daredevil, charlie cox, new york comic con, 2014, comic con, nycc

Informatie over de serie: Luke Cage

Populair nieuws