search

Ons nieuws van donderdag 2 oktober 2014

Is Marvel's 'Luke Cage' reeds gevonden?
Series / Nieuws

Is Marvel's 'Luke Cage' reeds gevonden?

Alle Marvel/Netflix-acteurs zouden tijdens de NYCC 2014 onthuld worden.

Marvelfans wachten gespannen op de onthulling van wie de rol van Luke Cage zal spelen in de Netflix-series die het productiehuis op dit moment maakt. De laatste geruchten stellen dat Dulé Hill, die speelde in Psych en West Wing, de rol heeft gekregen. Verder zouden ook Jessica Jones en Iron Fist binnenkort gekozen worden.

Toch moet dit bericht met een flinke korrel zout genomen worden. Hoe het er nu naar uit ziet, moet Luke Cage pas als laatste Netflix/Marvel serie te zien zijn. Desondanks wordt gesteld dat alle acteurs van de vier series tijdens de aankomende New York Comic Con 2014 aangekondigd zouden worden.

Op dit moment is pas één van de series bezig met zijn opnames: Daredevil. Daarin speelt Charlie Cox de hoofdrol. Mogelijk worden tijdens het Daredevil-panel van de Comic-Con, dat op 11 oktober plaatsvindt, de eerste beelden van die serie vertoond.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie: Dracula Seizoen 1
Series / Nieuws

Recensie: Dracula Seizoen 1

De serie Dracula is een doordachte en sexy hervertelling van Bram Stokers klassieke verhaal.

Regelmatig plaatsen wij recensies over nieuwe tv-series die in Nederland op dvd en blu-ray verschijnen. Ditmaal is het de beurt aan Dracula Seizoen 1, een fantasy-misdaadserie van de producers van het geprezen Downton Abbey. Deze nieuwe serie over Dracula is een doordachte en sexy hervertelling van Bram Stokers klassieke verhaal.

Het verhaal
Dracula is in het jaar 1896 door zijn eeuwige vijand Abraham Van Helsing herrezen uit de dood. Samen willen ze wraak nemen op de geheime orde die Van Helsings gezin 400 jaar geleden heeft uitgemoord en daarna Dracula's vrouw op de brandstapel heeft gezet. Om niet op te vallen neemt Dracula de identiteit aan van de aantrekkelijke en vernuftige Amerikaanse ondernemer Alexander Grayson (gespeeld door Jonathan Rhys Meyers). Onder deze nieuwe identiteit introduceert Dracula zich bij de leiders van die geheime orde "“ Ordo Draco "“ en bouwt hij een zakelijke band met ze op. Tegelijkertijd merken deze leiders op dat er een vampier in de stad ronddwaalt en huren ze een vampierenjaagster in. Zonder het te weten begint zij een relatie met Grayson, die dus in werkelijkheid de vampier Graaf Dracula is. Als klap op de vuurpijl komt hij ook nog eens een reïncarnatie van zijn vrouw Ilona tegen, in de vorm van de jonge medische studente Minna Murray (Jessica de Gouw)..

Beoordeling
Voor het zien van deze tv-serie had ik een beetje mijn twijfels, het verhaal van Dracula is immers al vele malen verteld. Na het bekijken van dit recensie-exemplaar ben ik "“ gelukkig "“ tot een ander inzicht gekomen. Het verhaal steek reëel in elkaar, leeft het originele Dracula-verhaal na én gaat zelfs nog iets verder door het vertellen van Dracula's voorgeschiedenis. Met de aardige special-effects en het extra beeldmateriaal bij, is deze serie al met al een aanrader voor iedereen die van fantasy- of misdaadseries houdt!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe trailer 'Gotham' toont veel slechteriken
Series / Trailer

Nieuwe trailer 'Gotham' toont veel slechteriken

Daarnaast hebben we een synopsis van de vijfde aflevering.



Fox heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor zijn Batman-prequel Gotham. De trailer, die je hierboven kunt bekijken, introduceert ons in de vele dingen die dit seizoen nog verteld zullen worden. Zo krijgen we een introductie van Victor Zsasz (Anthony Carrigan), die het voorzien heeft op Jim Gordon (Ben McKenzie). Verder krijgen we wat lijkt op een machtsstrijd rond het beruchte Arkham Asylum en wordt ernaar gehint dat de Scarecrow naar Gotham komt.

Verder hebben we nog een synopsis van de vijfde aflevering van de serie, met de titel Viper. Deze is op maandag 20 oktober in de Verenigde Staten te zien. "Gordon (McKenzie) en Bullock (Donal Logue) zoeken naar de bron van een nieuwe straatdrug die eerst voor gevoelens van euforie zorgt en dan de dood. Ondertussen werkt Oswald Cobblepot (Robin Lord Taylor) zich dieper in Maroni's (David Zayas) cirkel van vertrouwelingen en werkt Fish Mooney (Jada Pinkett Smith) aan haar geheime plannen om Falcone omver te werpen."

Naast McKenzie, Logue, Zayas, Taylor en Pinkett Smith spelen ook Sean Pertwee (Alfred), Erin Richards (Barbara Kean), David Mazouz (Bruce Wayne), Camren Bicondova (Selina Kyle/de toekomstige Catwoman), Zabryna Guevara (Captain Sarah Essen), Cory Michael Smith (Edward Nygma/de toekomstige Riddler), Victoria Cartagena (Renee Montoya), Andrew Stewart Jones (Crispus Allen) en John Doman (Carmine Falcone) rollen in deze aflevering.

Tot slot zijn er gastrollen voor Daniel London (Stan Potolsky), Kett Turton (Busker), Genevieve Hudson-Price (Charmagne), Peter Maloney (Isaac Steiner), Margaret Colin (Taylor Reece), Jeremy Davidson (Nikolai), Danny Mastrogiorgio (Frankie Carbone) en Mackenzie Leigh (Liza).

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Promo derde aflevering 'Agents of S.H.I.E.L.D.'
Series / Trailer

Promo derde aflevering 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Ditmaal wordt er gejaagd op een man met de kracht objecten te bevriezen.



Gisteren was er weer een nieuwe aflevering te zien van Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. en dus hebben we nu de promo voor de derde aflevering van het tweede seizoen: Making Friends and Influencing People. De aflevering is volgende week dinsdag, op 7 oktober, te zien in de Verenigde Staten. De synopsis luidt als volgt: "Coulson en zijn team racen tegen HYDRA om Donnie Gill te pakken, een gevaarlijk man met de mogelijkheid objecten te bevriezen "“ ondertussen raakt Simmons gevangen in het kruisvuur."

Gastrollen in deze aflevering zijn voor Henry Simmons (Alphonso "Mack" Mackenzie), Reed Diamond (Daniel Whitehall), Dylan Minnette (Donnie Gill), Simon Kassiandes (Sunil Bakshi), Adam Kulbersh (Kenneth Turgeon), Maya Stojan (Agent 33), David Diaan (Elias), Jarrod Crawford (Lead Hydra Agent), Nicholas Roth (Second Hydra Agent), Mo Darwiche (Ship's Captain), en Jesse D Goins (Theo).

Uiteraard zijn de vaste acteurs ook aanwezig: Clark Gregg (Phil Coulson), Ming-Na Wen (Melinda May), Chloe Bennet (Skye), Brett Dalton (Grant Ward), Iain De Caestecker (Leo Fitz) en Elizabeth Henstridge (Jemma Simmons).
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tv-series op Dvd & Blu-Ray: oktober 2014
Series / Blu-ray Review

Tv-series op Dvd & Blu-Ray: oktober 2014

Alle series die deze maand in het schap verschijnen.

Ook deze maand weer flink wat nieuwe tv-series op schijf. Oktober start met onder meer (Blu-Ray) uitgaven van seizoenen van Glee (Seizoen 5), American Horror Story (Seizoen 3, Coven), Bates Motel (Seizoen 2) en Dracula (Seizoen 1). Meest opvallend zijn echter de boxen, met de verzamelboxen van Breaking Bad (The Complete Series - Limited Barrel Edition) en House M.D. (The Complete Series Box Set) als uitschieters.

In het midden van oktober kun je naar de winkel voor de (Blu-Ray) uitgaven van The Following (Seizoen 2), Nikita (Seizoen 4), Supernatural (Seizoen 9) en Ripper Street. Ook alle seizoenen en de film van Veronica Mars verschijnen in een verzamelbox.

Hieronder de complete lijst met Dvd en Blu-Ray releases in oktober

1 oktober: Modern Family (Seizoen 4)
1 oktober: Modern Family (Seizoen 5)
1 oktober: Glee (Seizoen 5)
1 oktober: American Horror Story (Seizoen 3 (Coven)
1 oktober: New Girl (Seizoen 3)
3 oktober: Kees & Co (Compleet)
5 oktober: The Vampire Diaries (Seizoen 1-4) Ook op Blu-Ray
8 oktober: Bates Motel (Seizoen 2) Ook op Blu-Ray
8 oktober: Dracula (Seizoen 1) Ook op Blu-Ray
8 oktober: House M.D. (The Complete Series Box Set) Ook op Blu-Ray
8 oktober: Suits (Seizoen 1 t/m 3) Ook op Blu-Ray
8 oktober: Masters Of Sex (Seizoen 1) Ook op Blu-Ray
8 oktober: Breaking Bad (Limited Barrel Edition) Alleen op Blu-Ray

15 oktober: The Following (Seizoen 2) Ook op Blu-Ray
15 oktober: Person Of Interest (Seizoen 1 & 2) Ook op Blu-Ray
15 oktober: Nikita (Seizoen 1-4)
15 oktober: Nikita (Seizoen 4)
15 oktober: Veronica Mars (Complete Collection + Movie)
15 oktober: Supernatural (Seizoen 9)
17 oktober: Copper (Seizoen 2) Ook op Blu-Ray
17 oktober: Aspe (Seizoen 1-10)
21 oktober: Hinterland (Seizoen 1) Ook op Blu-Ray
21 oktober: Ripper Street (Seizoen 2) Ook op Blu-Ray
21 oktober: Full Circle (Seizoen 1)
21 oktober: Mafiosa (Seizoen 1-5)

22 oktober: Hell on Wheels (Seizoen 1-2) Ook op Blu-Ray
22 oktober: Hell on Wheels (Seizoen 3) Ook op Blu-Ray
22 oktober: Sanctuary (De Complete Serie)
22 oktober: Rookie Blue (Seizoen 1 t/m 3)
22 oktober: Rookie Blue (Seizoen 4)
22 oktober: Haven (Seizoen 1 t/m 3)
26 oktober: Mr Selfridge (Seizoen 2)
29 oktober: Chicago Fire (Seizoen 2) Ook op Blu-Ray
29 oktober: Warehouse 13 (Seizoen 5)
29 oktober: Defiance (Seizoen 2)

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Naomi Campbell gecast in hiphopserie 'Empire'
Series / Nieuws

Naomi Campbell gecast in hiphopserie 'Empire'

Het fotomodel zal te zien zijn naast Terrence Howard en Taraji P. Henson in de serie.

Fotomodel Naomi Campbell zal meewerken aan de hiphop-dramaserie Empire van Fox. Campbell, die eerder producent was van verschillende tv-programma's, is al jaren bevriend met Lee Daniels, de bedenker van de serie. Ze zal een grote rol spelen in de nieuwe serie, die later dit jaar zal worden uitgezonden.

De dramaserie speelt zich af in de tumultueuze wereld van de hiphop-industrie. De hoofdrollen worden gespeeld door Terrence Howard en Taraji P. Henson. Campbell zal de rol spelen van Camilla, een aantrekkelijke vrouw die een affaire heeft met de veel jongere Hakeen (Bryshere Gray), de potentiële opvolger van Howards hiphop-magnaat.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.