'Star Wars Rebels' krijgt tweede seizoen

Star Wars Rebels krijgt tweede seizoen

En dat nog voor de première van de eerste aflevering.

Jim Pedd, 3 oktober 2014 om 10:19

Een dag voor zijn première op televisie kondigde Disney Channels Worldwide President en Chief Creative Officer Gary Marsh aan dat Star Wars Rebels een tweede seizoen krijgt. ”De wereldwijde verwachtingen voor deze serie konden niet hoger zijn,” vertelde Marsh. ”En ik ben er trots op dat het team bij Lucasfilm iets heeft gemaakt dat zelfs die torenhoge verwachtingen, op zowel artistieke vlakken als thematische, heeft overtroffen.”
Star Wars Rebels werd tijdens de San Diego Comic-Con in juli er goed ontvangen en zal vandaag in première gaan in de Verenigde Staten. Uiteindelijk gaat de animatieserie ook in Nederland in première. Disney heeft de serie namelijk beschikbaar gemaakt in 34 talen. De serie zal uiteindelijk in 163 landen te zien zijn en beschikbaar zijn voor zo’n vierhonderd miljoen huishoudens.

Kiri Hart, Lucasfilm VP of Creative Development, ging er verder op in: ”We vinden het allemaal geweldig om ‘Rebels’ te maken, dus we konden niet blijer zijn dat het een tweede seizoen krijgt. Ons fantastische creatieve team werkt nu aan nieuwe verhalen voor de bemanning van de Ghost, die hun ervaring van het universum zal uitbreiden en de reizen van onze helden zal verdiepen. De fanreactie op deze serie is geweldig, nederig makend en inspirerend. We kijken ernaar uit het avontuur voort te zetten.”

Het creatieve team achter het tweede seizoen van Star Wars Rebels bestaat o.a. uit uitvoerend producenten Simon Kinberg en Dave Filoni, en Co-Executive Producer en Supervising Writer Henry Gilroy. De serie speelt zich af tussen de films Revenge of the Sith en A New Hope en laat zien hoe de bemanning van een ruimteschip, de Ghost, op avontuur gaat.

Lees meer over: star wars rebels, tweede seizoen, disney xd, disney, walt disney, lucasfilm, star wars, ghost, animatieserie

Informatie over de serie: Star Wars Rebels

Populair nieuws