'Lucifer' flinke stap dichterbij het einde

De schrijvers van Netflix-hitserie Lucifer zijn nu helemaal klaar met hun serie.

Jim Pedd, 07-11-2020 19:55

Lucifer is nu bezig met het afronden van de serie. De zesde reeks wordt opgenomen, en daarna is het echt helemaal voorbij. Een van de showrunners, Ildy Modrovich, heeft laten weten dat de scenario's nu allemaal klaar zijn.
Voor fans van de serie zijn de afgelopen jaren mooi geweest. Eigenlijk zou de boel eindigen met het derde seizoen, toen FOX er de stekker uit trok. Netflix nam de serie daarop over, en bestelde een vierde en vijfde seizoen. Dat vijfde werd langer gemaakt, en vervolgens werd er ineens een zesde seizoen besteld.

Lees ook: Finale 'Lucifer' seizoen 5 van Netflix wordt buitengewoon

Scenario's klaar
Nu zijn daarvan alle scenario's klaar. "De laatste dag in de writers room", aldus Modrovich, die een plaatje op haar Twitter-account plaatste waarop de schrijvers te zien zijn tijdens een Zoom-gesprek. "Deze mensen inspireren mij op manieren die je niet onder woorden kan brengen. Hoe kan het dat het hart zo vol kan voelen, maar tegelijk toch kan breken?"

Lees ook: Helaas: niet nog een wonderbaarlijke revival voor 'Lucifer'

Het is trouwens nog altijd wachten op de laatste afleveringen van het vijfde seizoen. Deel B werd namelijk nog niet op Netflix gezet, maar de productie is in elk geval helemaal klaar.


Lees meer over: Lucifer, Netflix, Ildy Modrovich

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie