search
Alle series deze week nieuw op Disney+
Series / Streaming-diensten

Alle series deze week nieuw op Disney+

Bekijk hier al het nieuws dat de afgelopen week verscheen op Disney+.

Na een goed weekend vorige week, zien we deze week weer iets minder nieuwe toevoegingen op streamingdienst Disney+. Gelukkig is er wel iets nieuws te zien en precies dat zetten we vandaag voor je op een rij.

Laten we maar beginnen bij het belangrijkste: de nieuwe aflevering van The Mandalorian. De serie is alweer toe aan zijn vijfde aflevering en heeft er daarmee nog maar drie te gaan. Dan is het weer een jaar wachten op meer van de avonturen van Baby Yoda (a.k.a. Grogu) en Din Djarin. Deze aflevering debuteerde dan eindelijk Ahsoka Tano, waar we lange tijd op hebben zitten wachten.

En ook!
Maar er verscheen meer dan alleen een nieuwe aflevering van The Mandalorian. Er debuteerden namelijk ook zeven (!) seizoenen van de serie Once Upon a Time, waarmee je die nu dus in zijn geheel kan streamen.



In deze serie heeft Emma Swan haar zoon 10 jaar geleden afgestaan voor adoptie. Emma is geschokt als de 10-jarige Henry in Boston ineens weer voor haar staat. Bovendien beweert Henry dat de mensen in zijn stad - Storybrooke, Maine - eigenlijk figuren uit een sprookjesboek zijn. Ze worden daar gevangengehouden door Henry's adoptiemoeder, Regina, van wie Henry zegt dat ze de Evil Queen is. Niemand in de stad lijkt Henry te geloven en dat komt volgens heem doordat Regina ze hun ware identiteit heeft doen vergeten. Regina wil al het goede verwoesten en Emma moet haar rol zien te accepteren in het gevecht tegen het kwaad.

Aanbevolen artikelen