search
'The Mandalorian' introduceert mogelijk deze Jedi
Series / Nieuws

'The Mandalorian' introduceert mogelijk deze Jedi

Krijgen we nog een interessant personage uit de games te zien in The Mandalorian?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een interessant verhaal rond The Mandalorian. De serie brengt opmerkelijk veel elementen die we tot nu toe alleen in animatievorm hebben gezien in live-action uit. Een daarvan was al Ahsoka Tano, maar we weten nu ook dat zij op zoek is naar Grand Admiral Thrawn.

Maar in aflevering 13 van de serie, The Jedi, horen we dat Ahsoka zichzelf niet geschikt acht om Baby Yoda (ofwel Grogu) te trainen. Ze raadt Din Djarin aan om het kind mee te nemen naar een Jedi-tempel en hem daar naar de top van de berg te brengen. Op die plek op de planeet Tython kan Grogu gebruik maken van de Force en kan een andere Jedi hem wellicht komen trainen.

Lees ook: 'The Mandalorian' heeft witte lichtzwaarden, waarom?

Maar wie dan?
We hoorden al dat niemand minder dan Luke Skywalker zou kunnen komen opdagen om Grogu te trainen. Hij probeert sinds de val van het Keizerrijk een generatie nieuwe Jedi op te leiden. Hij zou dus actief op zoek kunnen zijn naar iemand als Grogu.

Lees ook: 'Star Wars'-fans eisen gerechtigheid in 'The Mandalorian'

Maar er zijn meer opties. Cal Kestis wist ook Order 66 te overleven. Hem zien we in de game Jedi: Fallen Order, waarin hij even denkt de Jedi Order opnieuw op te kunnen bouwen, maar besluit dat niet te doen. Wel zou hij kunnen kijken naar andere manieren om Jedi te helpen en wat nou als hij dan Grogu traint!?

Aanbevolen artikelen