'Star Trek: Discovery'-serie vindt nieuwe First Officer

'Star Trek: Discovery' vindt nieuwe First Officer

Star Trek: Discovery moest na het ontslag van Michael Burnham op zoek naar een nieuwe First Officer.

Jim Pedd, 30 november 2020 om 10:13

Star Trek: Discovery heeft eindelijk onthuld wie de nieuwe Number One van het schip wordt. In de vorige aflevering besloot Saru, omdat hij wist dat hij Michael Burnham niet meer kon vertrouwen, haar te ontslaan als zijn Number One. En dus moest hij op zoek naar een nieuwe.
Vandaag weten we al dankzij de aflevering Unification III wie dat is. Ensign Sylvia Tilly is nu aangewezen als de nieuwe First Officer van het ruimteschip. Een behoorlijk onverwachte zet, want Tilly heeft geen commandotraining afgerond of wat dan ook en weet dus niet zomaar hoe ze leiding moet geven aan de crew van een sterrenschip.

Lees ook: Het nieuwe schip in 'Star Trek: Discovery' is onthuld

Toch kan ze het
Maar volgens Saru is ze ervaren genoeg om de positie op zich te nemen. Ze heeft zoveel ervaring opgedaan tijdens haar tijdreis en alle dingen die daarna zijn gebeurd, dat ze het zou moeten kunnen. Toch krijgt ze nog wat bedenktijd, want Saru dwong haar niet om meteen een keuze te maken of een knoop door te hakken.

Lees ook: Grote verrassingen in 'Star Trek: Discovery' seizoen 3 door nieuwe bondgenoten

Vermoedelijk zullen we snel te weten komen hoe Tilly hierin staat. Laten we hopen dat ze het doet, want de Discovery heeft snel een nieuwe Number One nodig! Star Trek: Discovery is elke vrijdag met een nieuwe aflevering te zien op Netflix.

Bron: ComicBook

Lees meer over: Star Trek Discovery, Netflix, CBS All Access, Tilly

Populair nieuws