'The Walking Dead'-mysterie na 4 jaar nog steeds niet opgelost

'The Walking Dead' moet dit oude mysterie oplossen

The Walking Dead heeft in zijn tienjarige geschiedenis heel wat vragen opgeworpen.

Jim Pedd, 30 november 2020 om 10:13

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Walking Dead moet nog altijd een belangrijk mysterie oplossen. Vier jaar geleden verdween Heath uit de serie. In aflevering 7, Swear, vertrok hij samen met Tara op zoek naar voorraden.
Maar na twee weken spoelde Tara aan bij de - bijna geheel uit vrouwen bestaande - Oceanside kolonie. Hier werd zij gevangen genomen door Natania en bijna gedood door Beatrice, die daarmee wilden voorkomen dat de Oceanside-gemeenschap ontdekt zou worden door Negan en de Saviors. Maar wat is er met Heath gebeurd?

Lees ook: Gave teaserfoto 'The Walking Dead' verbindt alle series aan elkaar

Spoorloos verdwenen
In een flashback zagen we Heath en Tara nog samen. Ze werden aangevallen door Walkers en Heath wist Tara over de reling van een brug te duwen. Zo kon zij overleden. Maar waar was hij? Het leek erop dat hij de Walkers probeerde tegen te houden, zodat zij zou kunnen overleven.

Lees ook: Nieuwe trailer voor extra afleveringen 'The Walking Dead' seizoen 10

Terwijl Tara terugkeert naar de plek waar ze hem voor het laatst zag, ziet ze zijn gebroken bril en de bandensporen van hun verdwenen auto. Tara ziet er ook een keycard waar PPP op staat en zegt nog te hopen dat Heath nog leeft. In seizoen 10 verschijnt Heath weer ineens, waar hij in de aflevering What We Become doodgeschoten wordt door een hallucinerende Michonne.

Maar wat er met hem gebeurd was in de tussentijd?

Bron: CB

Lees meer over: The Walking Dead, Heath, AMC, Tara

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws