'The Flash' seizoen 7: Dit moet je weten

'The Flash' seizoen 7: Dit moet je weten

Waar draait het zevende en mogelijk het laatste seizoen van The Flash om?

Jim Pedd, 3 december 2020 om 15:49

The Flash gaat in februari 2021 weer verder met zijn zevende seizoen. De druk is groot, want het is nu de voornaamste Arrowverse-serie, en eentje waar alle druk op staat om te laten zien hoe Barry Allen om gaat met zijn nieuwe plek.
Het nieuwe seizoen van de serie zou eigenlijk in oktober beginnen. Dat begin is dus flink uitgesteld vanwege het coronavirus. Volgens showrunner Eric Wallace is dat uitstel de boel alleen maar ten goede gekomen. Er was namelijk ruimte om na te denken over het verhaal van het seizoen.

Lees ook: Het Arrowverse kijken? Doe het dan in deze volgorde

Wie zijn te zien?
Natuurlijk is Grant Gustin in dit nieuwe seizoen weer Barry Allen, a.k.a. The Flash. Ook zien we dit nieuwe seizoen weer een grote rol weggelegd voor Candice Patton als Iris West, en is Danielle Panabaker te zien als Caitlin Snow. Team Flash zou niet compleet zijn zonder Carlos Valdes als Cisco Ramon.

Verder weten we van een ster dat hij sowieso niet terug keert: Hartley Sawyer. Hij werd ontslagen van de serie nadat er berichten van hem op Twitter gevonden werden waarin hij zich negatief uitliet over onder meer mensen met een niet-witte etniciteit, op vrouwen en homo's.

Lees ook: Wanneer gaan 'The Flash', 'Black Lightning', 'Superman & Lois' en 'Batwoman' van start?

Waar gaat het over?
Een andere belangrijke vraag is waar het verhaal over gaat. In dit nieuwe seizoen zien we hoe Barry probeert Eva McCulloch te verslaan. Ook moet hij op zoek naar zijn vermiste vrouw Iris West-Allen.

Centraal in zijn strijd tegen Eva McCulloch staat verder ook de strijd tegen de Mirror Master. Die vormt immers een grote bedreiging en laat iets gruwelijks los op Central City dat er zomaar voor zou kunnen zorgen dat Team Flash straks uit elkaar valt, en dat het huwelijk van Barry en Iris strandt.

Lees ook: Arrowverse-series zouden een film kunnen krijgen

Laatste seizoen?
Hoewel The CW er nog officieel niets over gezegd heeft, weten we van acteur Grant GUstin dat hij niet getekend heeft voor een achtste seizoen. Het zou dus goed kunnen dat dit zomaar het laatste seizoen van de serie is.

Gustin: "We hebben allemaal een contract voor zeven seizoenen, dus wie weet is dit het laatste seizoen." Mocht dat zou zijn, dan is het 23 februari als de serie verder gaat, extra genieten.

Lees ook: Grote aderlating voor het Arrowverse van The CW

Lees meer over: The Flash, The CW, Arrowverse, Grant Gustin, Danielle Panabaker, Candice Patton

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws