'The Walking Dead: World Beyond' seizoen 2 gaat een andere kant op

'The Walking Dead: World Beyond' doet alles anders

The Walking Dead: World Beyond wordt niet hetzelfde in het tweede seizoen.

Jim Pedd, 3 december 2020 15:49

The Walking Dead: World Beyond is nu klaar met zijn eerste seizoen. Dat begon wat traag, maar pikte meer tempo op naarmate de boel vorderde. Vooral de laatste twee afleveringen bevatten veel grote onthullingen.
Volgens showrunner Matt Negrete gaat het tweede seizoen veel meer van dat brengen. "Het tweede seizoen voelt voor ons echt als een heel ander tweede hoofdstuk uit eenzelfde boek," vertelde hij ComicBook.com.

Lees ook: Dit 'The Walking Dead'-personage moet de wereld gaan redden

Nieuwe reeks
"Dat is hoe ik het zie. Voor mij is er een boel waar we naar willen kijken in het tweede seizoen. Op dit moment werk ik samen met de schrijvers aan de finale, aflevering 10 van seizoen 2. En wat we ontdekt hebben, is dat er tal van personages zijn waar we aandacht aan moeten besteden," aldus Negrete.

Lees ook: Gaan we Rick Grimes terugzien in 'The Walking Dead: World Beyond'?

Specifiek betekent dat, dat we onder meer Percy en Will terug gaan zien. "Er zit echt nog veel aan te komen over deze personages, tijdens het tweede seizoen", belooft Negrete.

Het seizoen zal volgend jaar opgenomen worden en is daarna ergens te zien op AMC en in Nederland op streamingdienst Amazon Prime Video.

Bron: CB

Lees meer over: The Walking Dead World Beyond, AMC, Matt Negrete, Spinoff

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws