search
Fans opgelet! 'Flikken Rotterdam' krijgt een vijfde seizoen
Series / Nieuws

Fans opgelet! 'Flikken Rotterdam' krijgt een vijfde seizoen

Flikken Rotterdam krijgt een vijfde seizoen en dat is goed nieuws voor fans!

Politieserie Flikken Rotterdam krijgt een vijfde seizoen. Dat wordt eind februari opgenomen in de Maasstad. Nieuwe afleveringen zullen dan in het najaar debuteren op NPO1.

Voor het nieuwe seizoen van de hitserie keren alle vaste castleden terug. Dat betekent dus dat je onder meer Huub Stapel, Cees Geel, Mark Eeuwen, Maartje van de Wetering en Ortál Vriend kan zien. Voor de opnames geldt dat men zich gaat houden aan het coronavirus, dus de boel zal netjes gedaan worden zoals je mag verwachten en er mogelijk iets anders uitzien dan je gewend bent van dit soort series.

Lees ook: Dvd review 'Flikken Rotterdam' (S2) - Huub Stapel als officier van justitie

November 2019
Dat de serie terugkeert is voor de vele fans goed nieuws. Maar het was wel heel lang stil rond de serie, want het vierde seizoen eindigde in november 2019. Sindsdien bleef het stil over de eventuele komst van een vijfde seizoen, dat nu dus pas bekend is gemaakt.

Lees ook: Dvd-recensie: 'Flikken Rotterdam' seizoen 1

Waarom het zolang heeft geduurd is niet duidelijk. Maar goed, fans zullen blij zijn met het goede nieuws en hebben weer iets om naar uit te kijken, twee jaar na het debuut van het meest recente seizoen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen