Felicity Huffman en Zack Gottsagen aan de slag met honkbalkomedie

Huffman is terug van weggeweest met deze "untitled single-camera comedy" over honkbal

Emma Nota, 01-12-2020 15:04

Felicity Huffman (Desperate Housewives) en Zack Gottsagen (The Peanut Butter Falcon) zijn gestart met het pilotproject van een nieuwe komedie bij ABC.
De komedie heeft op dit moment nog geen titel, maar ABC heeft al bekend gemaakt dat het met één camera wordt opgenomen. Huffman speelt de hoofdrol als de onwaarschijnlijke eigenaar van een honkbalteam uit de minor league. Nadat ze plotseling haar man heeft verloren wordt ze min of meer gedwongen zijn geliefde team ook over te nemen.

Dit doet ze met de hulp van haar disfunctionele familie, waaronder haar oudste zoon, een honkballiefhebber met het syndroom van Down (Gottsagen), haar collega's en de gemeenschap in Sacramento. Het project is geïnspireerd door Susan Savage, de echte eigenaar van de Triple A Wereldkampioen River Cats.

Becky Hartman Edwards zal het project schrijven en produceren, terwijl Aaron Kaplan en Dana Honor of Kapital Entertainment samen met Joel Zadak van Artists First en Susan Savage produceren. Huffman zal naast de hoofdrol spelen ook met Gottsagen produceren.

De rol betekent een terugkeer naar ABC en acteren in het algemeen voor Huffman, die onlangs een korte gevangenisstraf heeft uitgezeten vanwege haar betrokkenheid bij het toelatingsschandaal van een grote nationale universiteit.

Ze speelde eerder in Desperate Housewives en in de veelgeprezen ABC-shows American Crime en Sports Night. Ze won een Emmy voor haar werk in Desperate Housewives en won een Golden Globe voor de film Transamerica.

Gottsagen kreeg uitstekende recensies voor zijn speelfilmdebuut in The Peanut Butter Falcon, met in de hoofdrol Shia LaBeouf en Dakota Johnson.

Bron: Variety

Lees meer over: ABC, Comedy, Felicity Huffman, Zack Gottsagen, Desperate Housewives

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in