search
Opnames Marvel-serie 'Hawkeye' kunnen eindelijk beginnen
Series / Nieuws

Opnames Marvel-serie 'Hawkeye' kunnen eindelijk beginnen

Eindelijk krijgt de meest ondergewaardeerde Avenger zijn eigen project! efew sfewef

Ondanks dat er nog steeds niet officieel bevestigd is wie de rol van Kate Bishop zal spelen, lijkt het er zeer sterk op dat de opnames van Disney+-/MCU-serie Hawkeye eindelijk zullen beginnen deze week. Op een foto van filmjournalist Chris Wedge zien we een productieschema voor de serie, die de werktitel Anchor Point[i] draagt, dat aangeeft dat de opnames op woensdag 2 december beginnen in Brooklyn.

Lees ook: Jeremy Renner in elkaar geslagen op foto Marvel-serie 'Hawkeye'

In de miniserie zien we Jeremy Renner opnieuw als Clint Barton/Hawkeye, maar is er ook een belangrijke rol weggelegd voor zijn leerling Kate Bishop, waarover al maanden het gerucht gaat dat Hailee Steinfeld haar zal gaan spelen. De regie is in handen van Amber Finalyson en Katie Ellwood, die vooral bekend zijn door hun werk aan [i]Troop Zero, alsmede Rhys Thomas (Staten Island Summer). De serie wordt in het najaar van 2021 verwacht.



Een nieuwe Hawkeye?
In de strip neemt Bishop de gedaante van Hawkeye over wanneer Clint Barton het voor gezien houdt. Ook is ze lid van de Young Avengers. Disney heeft nog niet aangegeven of Bishop uiteindelijk ook haar eigen spinoff-serie krijgt, of dat we haar elders in het MCU zullen zien opdagen. Het is in elk geval een aannemelijke mogelijkheid.

Lees ook: Gerucht: Hawkeye raakt doof in zijn Marvel-serie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen