Gaan we Rick Grimes terugzien in 'The Walking Dead: World Beyond'?

Zit Rick Grimes in The Walking Dead: World Beyond?

The Walking Dead: World Beyond brengt ons geen Rick Grimes in het tweede seizoen.

Jim Pedd, 1 december 2020 12:50

Komt Rick Grimes uiteindelijk naar de serie The Walking Dead: World Beyond, of moeten we het zonder hem doen? Vandaag geeft franchisebaas Scott Gimple het definitieve antwoord op die vraag.
Gimple sprak met de site ComicBook.com, en vertelde dat de fans geen verwachtingen hoeven te koesteren op dit vlak. Hoewel de Civic Republic een belangrijke rol heeft in de toekomst van Rick Grimes, heeft de serie dat niet in het lot van het personage.

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' doet schokkende onthulling

Geen Rick
"Ik ben heel blij dat ik… nou ja, ik ben niet blij met het antwoord. Maar ik ben wel blij dat ik het definitieve antwoord mag geven voor de fans. Het is niet zo dat we Rick gaan zien," aldus Gimple. Fans hoopten dat natuurlijk heel erg.

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' gaat alleen maar schokkender worden

"Ik denk dat mensen deze serie vooral kunnen kijken als ze meer willen leren over de mythologie waarin Rick Grimes zich nu bevindt. En ze krijgen misschien zelfs locaties te zien waar Rick Grimes geweest is. Maar nee, hij staat niet om de hoek. Ik hoop niet dat ik mensen daarmee teleurstel, maar ik wil niet dat mensen de serie kijken en verwachten dat Rick ineens verschijnt."

Bron: CB

Lees meer over: The Walking Dead, World Beyond, Rick Grimes, Scott Gimple, AMC

Populair nieuws