search
Nieuwste seizoenen 'Arrow' binnenkort te koop op Blu-ray en DVD

Nieuwste seizoenen 'Arrow' binnenkort te koop op Blu-ray en DVD

Weetje: In bijna elke aflevering wordt de titel van die aflevering door iemand gezegd

Emma Nota
Het zevende seizoen van Arrow is vanaf 11 december beschikbaar op Blu-ray en DVD. Dat is nog niet alles, want het achtste seizoen is vanaf 13 januari beschikbaar!

In het zevende seizoen van Arrow komt Oliver Queen oog in oog te staan met de criminelen die door hem achter tralies zijn gestuurd wanneer hij zelf in 'Slabside Maximum Protection Prison' belandt.

Intussen wordt de Green Arrow door een nieuwe mysterieuze vijand buiten de gevangenis uitgedaagd.

Tenslotte verlaat Oliver Queen in het achtste en laatste seizoen van Arrow met gevaar voor eigen leven het huis na de onverwachte komst van 'The Monitor'.

Hij vertrekt uit het huis en moet de familie en het team achterlaten om de moeilijkste gevechten te voeren die hij ooit heeft geleverd. Deze keer gaat het niet alleen om het beschermen van Star City, maar van het hele Multiversum.

Releases
Arrow Seizoen 7 op Blu-ray en DVD op 11 december 2020

Gevangene 4587: de nieuwste identiteit van Oliver Queen in de zwaarbeveiligde gevangenis 'Slabside'. Nu Oliver achter de tralies zit, wordt Star City beschermd door Team Green Arrow... totdat er een mysterieuze nieuwe Green Arrow verschijnt.

Olivers grenzen worden opgezocht en dat dwingt hem om verlossing te zoeken, terwijl hij zich afvraagt wat het echt betekent om een held te zijn.Arrow Seizoen 8 op Blu-ray en DVD op 13 januari 2021

In het achtste en laatste seizoen van Arrow kijkt Oliver terug op zijn tijd als de Green Arrow en krijgt hij eindelijk antwoord op die ene, ultieme vraag: wat zijn de offers die een held moet brengen?Lees ook: Hitserie 'Arrow' kan alsnog terugkeren?

Lees ook: 'Arrow'-terugkeer Stephen Amell is gewoon mogelijk!

Aanbevolen artikelen