Wanneer kunnen we de laatste 10 afleveringen van 'Vikings' zien?

Laatste 10 episodes 'Vikings' al snel beschikbaar?

Of gaan die dan snel naar Netflix voor de Nederlandse fans?

Bram de Groot, 3 december 2020 15:46

De populaire serie Vikings is officieel een serie van de zender History. Velen in Nederland kennen de show waarschijnlijk van Netflix, waarop de eerste vijf seizoenen en het halve zesde seizoen al staan.
Nu hebben History en MGM Television met Amazon een deal gesloten dat de allerlaatste tien afleveringen van de serie te zien zullen zijn via Amazon Prime Video. Vanaf eind 2020 verschijnen deze op de streamingdienst.

Pas ergens in 2021 wordt het tweede deel via de kabelzender History uitgezonden. Een slimme deal weer van Amazon om meer abonnees aan te trekken. Vanaf 30 december start de dienst met het restant van de serie.

Maar wat in Nederland?
"Op 30 december zullen Prime-leden in de VS, het VK, Duitsland, Oostenrijk en Ierland de eersten zijn die het lot van de geliefde personages leren kennen als het epische drama eindigt in de laatste 10 afleveringen," luidt het officiële bericht.

In Nederland staat Vikings dus op Netflix en het is nog onduidelijk hoe we seizoen zes deel twee hier te zien krijgen. In het ergste geval wordt het nog lang wachten, tot na de release op de zender History in de States.

Lees ook: Veldslag in afronding 'Vikings'!

Lees ook: 'Vikings' seizoen 6 deel 2: Dit moet je weten

Bron: comicbook

Lees meer over: Vikings, Ivar the Boneless, Seizoen 6, Jonathan Rhys Meyers

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws