Nieuw op Netflix: de dramatische serie 'Selena: The Series'

Nieuw op Netflix: 'Selena: The Series'

De film die ooit de doorbraak betekende voor Jennifer Lopez wordt nu in serievorm door Netflix uitgebracht...

Geoffrey Ketels, 4 december 2020 om 11:26

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De film die ooit de doorbraak betekende voor Jennifer Lopez heeft als voer gediend voor deze gloednieuwe serie genaamd Selena: The Series die vanaf morgen, 4 december 2020 op Netflix te bekijken is.
Een vraag die veel mensen zich stelden was of Lopez terug zou keren en haar rol ook in de serie zou opnemen. Helaas is dat niet het geval. Het is Christian Serratos die in de huid zal kruipen van de Mexicaanse-Amerikaanse Tejano zangeres Selena. Tijdens de serie wordt niet alleen duidelijk hoe ze haar jeugd doorbracht, maar ook welke opofferingen ze allemaal moest brengen om uit te groeien tot een absolute superster.

Helaas kwam het sprookje van de succesvolle zangeres op een pijnlijke manier ten einde. Uiteindelijk werd ze namelijk vermoord door de voorzitster van haar fanclub. Hoe dat allemaal precies is gebeurd ontdek je vanaf morgen in de serie Selena: The Series op Netflix.

Geen warm onthaal
Ondanks het feit dat er in eerste instantie behoorlijk wat van de serie werd verwacht zijn de eerste reviews helaas vernietigend. Op Rotten Tomatoes is de score momenteel gelegen op amper 33 procent.

Voor fans van de film is het mogelijks toch een beetje nostalgie waarmee ze geconfronteerd zullen worden. Hoe dan ook, wil jij graag deze nieuwe serie ontdekken? Dan is dat dus mogelijk vanaf morgen, vrijdag 4 december 2020 op streamingdienst Netflix!


Lees meer over: Selena The Series, serie, series, Netflix, Selena

Populair nieuws