De laatste 10 afleveringen van 'Vikings' komen eraan: maar niet op Netflix?

Laatste 10 afleveringen 'Vikings' niet op Netflix?

Het laatste deel van seizoen zes start nog dit jaar op Amazon Prime Video (maar nog niet in Nederland).

Bram de Groot, 4 december 2020 om 11:41

Ben jij fan van Vikings? Dan kijk je al reikhalzend uit naar de laatste tien afleveringen van het zesde seizoen, die een definitieve punt zetten achter de show van History en MGM Television. Gisteren werd duidelijk dat de laatste reeks afleveringen eind deze maand debuteert.
En dat zal zijn op Amazon Prime Video, zij het niet op de Nederlandse versie van de streamingdienst. De uitzendrechten in onder meer Nederland zijn in handen van Netflix en dat betekent dat we waarschijnlijk wat langer moeten wachten.

Uiteraard bestaat de de kans dat Netflix en Amazon het op een akkoordje gooien en dat de Nederlandse fans Vikings alsnog tijdig via streaming kunnen kijken. Mocht het alsnog langer duren, dan bestaat uiteraard de kans dat fans zich richten tot andere kanalen.

Lees ook: Laatste 10 afleveringen 'Vikings' al heel snel te streamen?

Eerste trailer afronding Vikings
Hieronder zie je een trailer voor de afronding van de serie van bedenker Michael Hirst die in 2013 debuteerde op History en uitgroeide tot een van de geliefdste shows op het kleine scherm.


Netflix werkt overigens wel aan een spin-off met de titel Vikings: Valhalla, met schrijver Jeb Stuart. Deze serie speelt zich een eeuw na de moederserie af. Er zouden 24 afleveringen moeten gaan verschijnen. Er wordt ingezoomd op de avonturen van Leif Erikson, Freydis, Harald Hardrada en William the Conqueror.

Bron: Amazon

Lees meer over: Vikings, Ivar the Boneless, Seizoen 6, Jonathan Rhys Meyers

Informatie over de serie: Vikings

Populair nieuws