Sci-fi hitserie 'The Expanse' seizoen 5 is binnenkort te streamen

'The Expanse' seizoen 5 is binnenkort te streamen

Het vijfde en voorlaatste seizoen van de serie zal later deze maand nog op Amazon Prime Video verschijnen...

Geoffrey Ketels, 4 december 2020 11:37

Goed nieuws voor fans van de serie The Expanse. Het vijfde seizoen van deze populaire serie zal later deze maand nog te bekijken zijn op streamingdienst Netflix!
The Expanse vertelt het verhaal van een beschaving die is gelegen in een gekoloniseerd zonnestelsel. Door de jaren heen zijn er verschillende conflicten ontstaan met de regeringen op andere planten. Het gaat hierbij niet alleen om onze Aarde, maar ook om Mars en het sterrenstelsel.

Het is uiteindelijk de bemanning van de Rocinante die op een bepaald ogenblik op een groot complot stuit. Een buitenaardse technologie zorgt er zomaar voor dat het leven van de mensheid danig dreigt te worden verstoord. In het vijfde seizoen zien we hoe de plannen van Marco Inaros langzaam maar zeker vorm blijken te krijgen.

Zesde en laatste seizoen
Nog vooraleer het vijfde seizoen verscheen werd er door de makers reeds bekend gemaakt dat er nog een zesde seizoen van de reeks zou gaan verschijnen. Goed nieuws natuurlijk, alleen is dat zesde seizoen wel het laatste. Iets zegt ons evenwel dat we ons nog zullen mogen opmaken voor een absolute klapper van formaat richting het einde van de verhaallijn!

In ieder geval, ben jij ook al zo benieuwd naar wat het vijfde seizoen van The Expanse allemaal voor jou in petto zal hebben? Dan is het nog maar even wachten geblazen. Het vijfde seizoen verschijnt namelijk op Amazon Prime Video op 16 december.


Lees ook: Populaire Sci-fi serie 'The Expanse' gaat er nu toch echt mee stoppen

Lees meer over: The Expanse, serie, series, Amazon Prime, Amazon Prime Video

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws