Populaire Sci-fi serie 'The Expanse' gaat er nu toch echt mee stoppen

'The Expanse' krijgt zesde en laatste seizoen

'The Expanse' is helaas straks na het zesde seizoen voorbij, ook na de Amazon-revival.

Jim Pedd, 26 november 2020 11:15

The Expanse krijgt nog één seizoen. Amazon Prime Video kondigde aan dat de reeks er komt en dat het in 2021 (of 2022) gedaan is met de serie. Dat is teleurstellend nieuws voor fans, maar tegelijk kunnen zij blij zijn dat de makers het zover geschopt hebben.

Het vijfde seizoen van de serie gaat op 16 december van start op Amazon Prime Video. Vanaf dat moment kunnen we zien hoe het de crew van de Rocinante vergaat, leren we meer over het Protomolecule en gaan we vermoedelijk nog spannende onthullingen krijgen over de werelden achter de Ringgate.

Lees ook: Zeer bloederige eerste foto 'The Expanse' seizoen 5

Laatste seizoen
"Vanaf het moment dat we met deze serie begonnen zijn, hebben we ons best gedaan om de visie van de schrijvers te eren," vertelden uitvoerend producenten Andrew Kosove en Broderick Johnson in een statement. "We zijn er trots op dat we een van de meest diverse casts op televisie hebben en een platform hebben gekregen voor verhalen die er echt toe doen."

Lees ook: Eerste trailer voor 'The Expanse' seizoen 5!

"We willen vooral Daniel Abraham en Ty Franck, de schrijvers van zowel de boeken als de serie, en Naren Shankar, showrunner en uitvoerend producent, bedanken. Het blijft een grote eer en een privilege om met dit team te mogen werken. Bovendien willen we Amazon bedanken voor hun voortdurende steun bij het vertellen van dit verhaal."

Lees meer over: The Expanse, Amazon prime Video, Scifi, laatste seizoen

Informatie over de serie: The Expanse

Populair nieuws