search
Nieuw op Netflix: Het gloednieuwe misdaaddrama 'Kings of Jo'Burg'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Het gloednieuwe misdaaddrama 'Kings of Jo'Burg'

Kan deze gloednieuwe Netflix original van Afrikaanse bodem wel overtuigen?

De eerste Netflix-original van Afrikaanse bodem Queen Sono bleek geen geweldig succes. Nu probeert Netflix het opnieuw met het misdaaddrama Kings of Jo'Burg. Deze gloednieuwe serie is vanaf vandaag op de streamingdienst te bekijken.

De serie Kings of Jo'Burg vertelt het verhaal van de broers Masire. Zij domineren de onderwereld van het Zuid-Afrikaanse Johannesburg. Een bovennatuurlijke familievloek dreigt echter roet in het eten te gooien. De broers dreigen er dan ook door ten val te komen. Het resultaat is een bloedstollend avontuur waarbij de broers terecht komen in een complex web van leugens en verraad.

Bekende cast
Naar Afrikaanse normen kan deze Netflix original rekenen op een uitermate bekende cast. In Europa zullen de namen nog niet meteen een belletje doen rinkelen, maar in Afrika is dat wel even anders. De hoofdrol wordt bijvoorbeeld vertolkt door Shona Ferguson. Hij is samen met zijn vrouw Connie een absolute celebrity in Zuid-Afrika.

Ben jij ook benieuwd om meer te kunnen ontdekken over deze gloednieuwe Netflix original? Dan hoef je daarvoor niet langer te wachten. Deze nieuwe serie is namelijk vanaf vandaag, vrijdag 4 december 2020 op Netflix te bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen