'Game of Thrones'-serie 'House of the Dragon' toont eerste concept draken

'House of the Dragon' toont eerste concept art

We zien nu al twee draken, waarmee duidelijk is wat we mogen verwachten van de serie.

Jim Pedd, 6 december 2020 om 09:02

Er is een eerste blik vrijgegeven op House of the Dragon. Deze serie speelt zich af in dezelfde wereld als HBO-hit Game of Thrones, maar dan enige honderden jaren voor de gebeurtenissen in die serie.
Op de concept art zien we twee draken staan, die horen bij de Targaryens. De concept art maakt meteen heel erg duidelijk dat we veel meer draken te zien zullen krijgen in deze show. Meer dan de drie die we tot nu toe zagen in Game of Thrones.

Drakenrijders
De serie draait dan ook om de Targaryens, een familie van drakenrijders die met deze grote beesten het hele continent Westeros in een mum van tijd wisten te onderwerpen.

De opnames van de serie gaan in de loop van het komende jaar beginnen. Dat is dan onder leiding van onder meer showrunner Miguel Sapochnik, die ook hulp krijgt van Vince Gerardis als producent, George R.R. Martin als uitvoerend producent en Ryan Condal als co-showrunner.

De cast bestaat op dit moment onder meer uit Paddy Considine als King Viserys I Targaryen, die uiteindelijk er met zijn domme keuzes voor zorgde dat er een burgeroorlog uitbrak onder de Targaryens.

Lees ook: 'Game of Thrones' spin-off 'House of the Dragon': Dit moet je weten

Lees ook: 'Game of Thrones'-opvolger 'House of the Dragon' gaat het anders doen

Bron: ComicBook

Lees meer over: House of the Dragon, HBO, Game of Thrones, Draken, Concept art

Populair nieuws