'The Walking Dead' onthult eindelijk de plannen van de schurkachtige CRM

The Walking Dead onthult eindelijk plannen van CRM

The Walking Dead laat eindelijk weten wat de Civic Republic precies van plan was met Hope en haar pa.

Jim Pedd, 5 december 2020 19:29

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Walking Dead: World Beyond heeft zijn eerste seizoen dan eindelijk afgerond. De finale, In This Life, laat zien wat er allemaal aan de hand was in de serie en wat de plannen van de Civic Republic zijn.
Allereerst bleek deze aflevering dat Huck inderdaad een dubbelspion was en dat ze voor de CRM werkte. Ze communiceerde met Elizabeth Kublek en bleek ook degene te zijn die de laatste boodschappen van de vader van Hope en Iris had verzonden, zodat zij vertrokken uit de Campus Colony.

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' doet schokkende onthulling

Civic Republic
De serie onthult dat de Civic Republic uit was op Hope. Zij moest naar de locatie toekomen. Ook blijkt dat de organisatie het leven weer opgebouwd heeft zoals vroeger. Maar, we horen ook dat "elk model laat zien dat als we geen vooruitgang boeken de komende dertig jaar, er geen enkel mens meer zal leven op de planeet".

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' gaat alleen maar schokkender worden

Dat heeft te maken met het zombievirus, dat iedereen met zich meedraagt. Ga je dood, verander je in een zombie. En de CRM doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de mensheid een toekomst heeft. En zij willen die toekomst zelf natuurlijk vormgeven.

Iedereen die daar niet in past, is iemand die dood kan. Zo gruwelijk is de Civic Republic wel in deze nieuwe wereld waarin de dood elke keer om de hoek schuilt en je kan pakken als je even niet oplet.

Waarom Hope?
De vraag is natuurlijk waarom de Civic Republic Hope precies wilde hebben. Zij blijkt natuurlijk erg slim te zijn; in de serie hebben we een aantal flashbacks gezien waaruit al blijkt hoe intelligent de jonge vrouw was.

Lees ook: Onthult 'The Walking Dead: World Beyond' de oorsprong van het zombievirus?

Zij was nodig voor de Civic Republic om samen met haar vader een geneesmiddel te zoeken voor het virus. Hoe ze dat gaat doen is natuurlijk de vraag voor het aankomende tweede seizoen.

Bron: SR

Lees meer over: The Walking Dead, CRM, Civic Republic, The Walking Dead World Beyond

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws