Disney+ maakt vaart met steeds meer 'Star Wars'-series

Disney+ maakt vaart met 'Star Wars'-series

Streaming krijgt voorrang: de Star Wars-series gaan nu snel in productie.

Bram de Groot, 6 december 2020 om 12:49

Op dit moment gaan we richting de laatste afleveringen van seizoen twee de Star Wars-serie The Mandalorian. Daarna moeten we weer een tijd wachten om een volgende serie, waarschijnlijk opnieuw een jaar.
De kans is groot dat daarna steeds meer series in het Star Wars universum gaan verschijnen. De opnames voor het derde seizoen van The Mandalorian zouden snel gaan starten. Maar ook andere series zouden zomaar heel snel kunnen gaan starten.

Rogue One-serie
In de serie die dient als een prequel op de film Rogue One speelt Diego Luna opniew de rol van Cassian Andor. In gesprek met Jimmy Kimmel Live onthulde dat hij snel zal starten met de opnames in Londen. In de serie zien we minimaal ook de droid K-2SO en de regie ligt in handen van Toby Haynes (Black Mirror).

Obi Wan Kenobi-serie
De opnames voor de serie over Obi-Wan Kenobi van Ewan McGregor zouden mogelijk al in januari starten. En wel in Boston. Volgens WBZ4 uit Boston en ProductionList.com zouden de camera's vanaf 4 januari gaan draaien.

En dan is er ook nog een serie over een vrouwelijk personage in ontwikkeling, van Russian Doll mede-bedenker Leslye Headland. De serie sluit waarschijnlijk niet aan op bovengenoemde series, aangezien deze zich zou afspelen in een andere tijd waar we nog niets over weten.

Lees ook: Gevallen heldin terug in Star Wars-serie 'Rogue One'?

Lees ook: Titel volgende 'Star Wars'-serie bekend gemaakt!

Bron: productionlist

Lees meer over: Obi Wan Kenobi, Star Wars, Disney, Ewan McGregor, Naomi Scott

Populair nieuws