search
Speelt 'Stranger Things' seizoen 4 zich tijdens de feestdagen af?
Series / Featured

Speelt 'Stranger Things' seizoen 4 zich tijdens de feestdagen af?

Speelt Stranger Things van Netflix zich straks af tijdens de kerst?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het vierde seizoen van Stranger Things is behoorlijk vertraagd door het coronavirus. In een interessant artikel stelt Screen Rant nu dat Netflix dit als een kans moet gebruiken.

Netflix zou het vierde seizoen zich met kerst af moeten laten spelen. Het derde seizoen eindigde behoorlijk gesloten, rondde de verhaallijnen grotendeels af en liet zien dat de groep volledig uit elkaar viel.

Te gesloten
De laatste aflevering eindigde heel erg gesloten. Jonathan en Nancy gingen uit elkaar door de verhuizing, Mike, El, Dustin, Max en Lucas werden ook gescheiden. Dat allemaal omdat de Byers uit Hawkins verhuisden.

Eerdere seizoenen draaiden allemaal voor een deel om een aankomende feestdag. Het tweede seizoen ging over Halloween en het derde de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag. Het vierde seizoen zou zich zomaar eens af kunnen spelen tijdens de kerst.

Dat betoogt in elk geval Screen Rant in een uitgebreid artikel. De kerst geeft de gang immers een reden om weer samen te komen. En past bij de vele films uit de jaren tachtig waar dit nieuwe seizoen zich weer op laat baseren.

Kortom: moet de serie maar eens de kerst gaan bezoeken voor het tweede seizoen? (Net als bij het eerste trouwens, dat eindigde met de feestdagen).

Lees ook: Nieuwe seizoen Netflix-hit 'Stranger Things' krijgt nog meer namen

Lees ook: Check hier nieuwe foto's van 'Stranger Things'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen