Actrice Natasha Perez is bang voor haar veiligheid: "Ik ben Yolanda niet!"

Actrice Natasha Perez: "Fans nemen de serie heel serieus en denken dat het echt is...maar ik ben Yolanda niet."

Door redactie, 7 december 2020 16:57

Selena: The Series verovert kijkers op Netflix, maar het is bitterzoet omdat het algemeen bekend is hoe het verhaal van wijlen zangeres Selena Quintanilla eindigde. De nieuwe serie volgt de zangeres naar haar roem en vertelt over de uiteindelijke moord door Yolanda Saldivar.
Actrice Natasha Perez, die Yolanda speelt, vindt het niet altijd makkelijk om de slechterik te spelen. "Ik herinner me dat ik dacht dat ik graag zou willen zien hoe het is om een slechte slechterik te spelen,"

"Vanuit het standpunt van een acteur klinkt het fascinerend om te ontleden wat door het hoofd van Yolanda gespeeld zou kunnen hebben."

"De regisseur vroeg hoe ik me voelde, en ik voel duidelijk een conflict. De actrice in mij is gefascineerd door een complex personage, maar de mens in mij heeft allerlei andere gevoelens.

Ik maak me wel eens zorgen om mijn veiligheid. Veel mensen nemen dit heel serieus en denken dat het echt is, en in dit geval is het personage echt, maar ik ben het niet. Ik ben Yolanda niet."

Selena: The Series is gemaakt als een tweedelige gelimiteerde serie. Deel 1 bestaat uit negen afleveringen. Het eerste seizoen volgt Selena's jeugd tot de release van haar tweede album, Ven Conmingo in 1990.Volgens een recent interview in de Los Angeles Times is het filmen van deel 2 onlangs afgerond, maar er is nog geen releasedatum voor de tweede reeks afleveringen.

Ondanks het trieste einde van de show, benadrukt Natasha dat het niet gaat om het tragische einde van Selena's leven, maar om wat ze heeft bereikt in haar persoonlijke en professionele leven.

"De serie gaat niet over haar dood," legt Natasha uit. "Yolanda is er om het hele verhaal te vertellen. Maar wat er aan de hand is, is zo mooi omdat het een kunstenaar is die zichzelf vindt. Een kunstenaar die opkomt en haar plaats binnen haar familie en de samenleving vindt."

Lees ook: Nieuw op Netflix: de dramatische serie 'Selena: The Series'

Bron: Cosmopolitan

Lees meer over: Selena, Netflix

Populair nieuws