search
'Buffy the Vampire Slayer'-revival lijkt echt onmogelijk
Series / Nieuws

'Buffy the Vampire Slayer'-revival lijkt echt onmogelijk

Buffy the Vampire Slayer zou een revival krijgen, maar die kans lijkt echt heel klein.

Er wordt naar het schijnt nagedacht over een (korte) revival van Buffy the Vampire Slayer. Maar dat zal dan zonder acteur David Boreanaz moeten zijn. Hij speelde de vampier-met-een-ziel Angel en keert nooit meer terug.

Tijdens de eerste drie seizoenen van de serie was Boreanaz te zien als Angel. Hij was een vampier van zo'n 240 jaar oud, die op dat moment ook dienst deed als de geliefde van Buffy. Hij had, in tegenstelling tot de vampiers die massaal door Buffy gedood zijn, een ziel en wist dat als hij mensen doodde voor hun bloed, dat verkeerd was. Daarom werkte hij ook samen met Buffy.

Geen terugkeer
Maar in een interview met Variety vertelde Boreanaz dat, zelfs als hij gevraagd zou worden, een terugkeer er wat hem betreft niet in zit. Dat is in lijn met wat James Marsters eerder ook al zei. Boreanaz denkt dat hij te oud is geworden.

"Ik vind het prima als mensen dit doen, maar ik ben te oud. Het is niet alsof de cast van Friends weer bij elkaar komt. We hangen niet rond op een bank in een koffiezaakje. Maar je weet dat met alle technologie, ze Robert De Niro ook jonger konden laten lijken. Ik zou hen aanmoedigen vooral iemand anders te zoeken voor de rol," aldus acteur.

Die heeft er dus duidelijk niet zo'n zin in. Waarmee de kans op de revival nihil is, want ook actrice Sarah Michelle Gellar liet al eens weten er geen trek in te hebben.

Lees ook: Joss Whedon reageerde rot rond 'Buffy the Vampire Slayer'

Lees ook: Is dit de volgende klassieker die terugkeert op TV?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen