search
Elliot Page als transgender in nieuwe seizoen 'The Umbrella Academy'?

Elliot Page als transgender in nieuwe seizoen 'The Umbrella Academy'?

The Umbrella Academy gaat mogelijk op deze manier om met Elliot Page.

Jim Pedd
Afgelopen week was het behoorlijk groot nieuws: Elliot Page maakte bekend een transgender en non-binair persoon te zijn. Hij stond lange tijd bekend om rollen in onder meer Juno en Inception en later Netflix-serie The Umbrella Academy.

In die serie speelt Elliot Page de rol van Vanya Hargreeves, een rol die hij blijft spelen. Maar fans vragen zich af hoe dat precies gaat werken. Nu gaat het gerucht dat de gebeurtenissen uit het echte leven van Page hun reflectie vinden in het verhaal van Vanya.

Is Vanya transgender?
Insider Daniel Richtman stelt in een bericht op zijn Patreon-pagina dat hij gehoord heeft dat Netflix van plan is om het verhaal van Vanya een reflectie van het leven van Elliot Page te maken.

"Ik hoor dat in het derde seizoen van The Umbrella Academy, het personage dat door Elliot Page gespeeld wordt, transgender blijkt te zijn", aldus Richtman op basis van zijn anonieme bronnen.

Mocht het nieuws kloppen (en dat is moeilijk te zeggen), is het een interessante representatie voor transgenders in de serie. De productie moet in februari van start gaan en de release is op z'n vroegst eind 2021.

Lees ook: Niet iedereen is blij met Elliot Page in 'The Umbrella Academy'

Lees ook: Elliot Page blijft spelen in 'The Umbrella Academy' van Netflix

Aanbevolen artikelen