search
Is dit de volgende klassieker die terugkeert op TV?
Series / Nieuws

Is dit de volgende klassieker die terugkeert op TV?

Krijgen we meer te zien van Buffy the Vampire Slayer? Steeds meer mensen hopen van wel!

In de zomer van 2018 hoorden we dat er gedacht wordt aan een reboot van Buffy the Vampire Slayer. Bedenker Joss Whedon was hier betrokken bij als uitvoerend producent. Maar nu horen we dat er gekeken wordt om de serie helemaal terug te brengen. Geen nieuwe cast dus, maar gewoon de oorspronkelijke acteurs en actrices die we in de heerlijk campy '90-serie konden zien.

Acteur Anthony Head, die te zien was als Rupert Giles (bibliothecaris van de middelbare school en in het geheim de Watcher, en vaderfiguur van Buffy Summers), vertelde aan de NY Post dat hij een terugkeer wel ziet zitten. "Ja, al zou ik niet zeker weten hoe omdat GIles een stuk ouder geworden is. Misschien als hoofd van de raad van Watchers. Maar om eerlijk te zijn, ik zou meteen terugkeren. Het heeft me echt gevormd."

Lees ook: Joss Whedon reboot 'Buffy the Vampire Slayer'

Nog altijd actueel
Er wordt nog altijd gesproken over de serie. "Fans hebben het er echt nog vaak over. Het heeft impact op meerdere generaties, dat merk je. Ik begrijp nog altijd niet hoe het komt dat we geen Emmy's kregen. Mensen vertellen me vaak hoeveel ze erbij voelden, hoe groot de betekenis van de serie voor hen was. Giles voelde voor hen vaak als een vaderfiguur, die miste in hun levens. Dat is toch buitengewoon?"

Lees ook: Niemand wil reboot 'Buffy the Vampire Slayer'

Het is nu dus wachten op het moment dat de serie terugkeert. Monica Ouwus-Green werkt intussen aan een reboot.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen