Hoofdrolspelers Netflix-serie 'Stranger Things' zijn best wel een stel nerds?

We zien dat een deel van de cast een virtueel spelletje Dungeons & Dragons speelt...

Jim Pedd, 08-12-2020 12:51

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het vierde seizoen van Stranger Things wordt op dit moment opgenomen. Op de sociale media-accounts van de serie zien we in het kader daarvan heel wat materiaal voorbij komen.
Zo zagen we een bord van de school waar de kids naartoe gaan, een teaser die hintte naar de terugkeer van het Upside Down en was er een schattige foto van Dustin Henderson. Acteur David Harbour plaatste nu op Instagram een nog veel leukere foto.

Virtuele D&D spelen
Op de foto zien we dat een deel van de castleden een virtueel spelletje Dungeons & Dragons speelde. We zien Harbour samen met Natalia Dyer, Finn Wolfhard en acteur Gaten Matarazzo.

"Het is het seizoen voor jonge en oude nerds om elkaar in een kroeg te ontmoeten en te proberen diverse technische glitches te repareren", schrijft hij in zijn Instagram-post.

Het is in elk geval een behoorlijk geinig beeld van de castleden die zich duidelijk met elkaar vermaken tijdens de opnames van de Netflix-serie.Lees ook: Speelt 'Stranger Things' seizoen 4 zich straks tijdens de feestdagen af?

Lees ook: Check hier nieuwe foto's van 'Stranger Things'

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, David Harbour, Dungeons and dragons

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos